سال توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين
یکشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۲ EN

دستور وزیر نفت برای شبانه‌روزی کردن اجرای پروژه‌های پارس جنوبی

مهندس رستم قاسمی با تاکید بر این که در یک ماه آینده کار باید به صورت شبانه‌روزی در پروژه های پارس جنوبی انجام شود، افزود: پیشرفت ماهانه هر فاز پارس جنوبی باید از ماه‌های آینده به بیش از ۲٫۵ درصد برسد.

به گزارش شانا به نقل از روابط عمومی شرکت نفت و گاز پارس، وزیر نفت در تازه ترین سفر کاری خود در روزهای ۱۲ و ۱۳ آبان (پنجشنبه و جمعه) به پارس جنوبی گفت: در همه فازهای پارس جنوبی به ویژه فازهای ۱۲، ۱۵،۱۶ و ۱۷،۱۸ که امسال و سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند، لازم است کار به صورت جهادی و شبانه روزی در دو یا سه نوبت کاری انجام شود و پیمانکاران موظف هستند در یک ماه آینده کار را به صورت شبانه‌روزی انجام دهند.

رستم قاسمی با ابراز خرسندی از فازهایی که پیشرفت ماهانه آنها بیش از ۲ درصد است، افزود: پیشرفت ماهانه هر فاز پارس جنوبی باید از ماه‌های آینده به بیش از ۲٫۵ درصد برسد و چنانچه پیمانکاری نتواند به این میزان پیشرفت دست یابد، بخشی از کارهای آن پیمانکار به دیگران سپرده خواهد شد.

وی درباره آخرین وضعیت تولید گاز کشور از میدان مشترک پارس جنوبی گفت: با تلاش مدیران و کارکنان شایسته و متعهد صنعت نفت در بخش‌های تولید و بهره‌برداری پارس جنوبی در سال جاری، تاکنون ظرفیت تولید به بیش از ۲۷۵ میلیون مترمکعب در روز رسیده است و تا پایان سال این ظرفیت از ۲۹۰ میلیون مترمکعب در روز عبور خواهد کرد.

وزیر نفت همچنین صبح جمعه در عسلویه در گفت و گوی تلفنی با مهندس سرمدی، رئیس سکوی تولیدی شمار یک در پارس جنوبی، ضمن دریافت اطلاعات مربوط به آخرین وضعیت تولید از این میدان مشترک با ابراز رضایت از کوشش متولیان شرکت نفت و گاز پارس که به عنوان جهادگران خط مقدم جبهه نبرد اقتصادی توصیف شدند، از تلاش شبانه‌روزی آنها در شرایط دشوار برای تأمین گاز موردنیاز کشور تشکر کرد.

برخورد قاطع با پبمانکارانی که در اجرای پروژه های پارس جنوبی تاخیر داشته باشند

مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس نیز در این بازدید گفت: فرمان راهبردی و راهگشای ۹ آبان امسال مهندس قاسمی در حمایت ویژه از پارس جنوبی به عنوان اولویت اول و حیاتی وزارت نفت، به افزایش بهره‌وری و شتاب در اجرای به موقع پروژه‌ها منجر می شود.

موسی سوری تصریح کرد: مقام عالی وزارت نفت درباره دو برابر شدن میزان پیشرفت فازها بسیار مصمم و جدی است و چنانچه پیمانکاری نتواند پیشرفت پروژه خود را به بیش از ۲٫۵ درصد در ماه برساند، با کاهش‌ کاری رو به رو خواهد شد.

وی گفت: وزیر نفت بر کار شبانه‌روزی دو یا سه نوبت کار در طرح‌های توسعه تأکید ویژه دارد و هفته آینده در این مورد تصمیم های مهمی از سوی مهندس قاسمی گرفته خواهد شد.

بر پایه این گزارش، وزیر نفت تاکنون چهار سفر به پارس جنوبی داشته است.

 

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱۴ آبان ۱۳۹۰ساعت: ۱۱:۰۶۳۶۰ بازدید