باید قدردان تلاش کارکنان صنعت نفت بود
دروازه بان اسبق تیم ملی بر ضرورت اطلاع رسانی در مورد امر خطیری که کارکنان خدوم و زحمتکش صنعت نفت به ویژه در مناطق عملیاتی انجام می دهند تاکید کرد و گفت: باید زمینه ای فراهم شود تا تک تک افراد جامعه با شرایط سخت تولید نفت و گاز آشنا شوند؛ شاید این گونه قدر انرژی های مصرفی را بیشتر بدانند.
اصغر قهرمانی؛ در حاشیه بازدید از جزیره خارگ در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران گفت: درگیری مداوم ورزشکاران با مسائل ورزشی شاید وقت آنها را برای پرداختن به سایر مسائل مهمی که می تواند در اقتصاد کشور موثر باشد بگیرد و شاید حتی دیگر تمایلی در وجود آنها برای پرداختن به سایر مسائل وجود نداشته باشد؛ اما به جرات اعلام می کنم که سفر اخیر بنده به جزیره خارگ یکی از سفرهایی است که با تجربه های زیادی همراه بوده است.
این برنده چهار مدال طلای آسیا افزود: سختی کار و مصائبی که کارکنان مناطق عملیاتی با آن درگیر هستند را فقط از نزدیک باید شاهد بود تا بتوان تلاش و فداکاری های آنها را درک کرد و بر عزم و همت آن ها آفرین گفت.
این قهرمان آسیا و المپیک آسیا که دو دوره نیز در جام جهانی آسیا حضور داشته، در مورد دستاوردهای سفر اخیر خود به جزیره خارگ گفت: با این سفر بود که به حقیقت دریافتم که کارکنان مناطق عملیاتی و به ویژه کسانی که بر روی سکوهای نفتی کار می کنند در در دوران دفاع مقدس هشت ساله هم نقش بسزایی داشته اند.
قهرمانی ادامه داد: با تعاریفی که رئیس سکوی مجتمع نفتی ابوذر از دوران جنگ تحمیلی ارائه داد، دریافتم که کارکنان صنعت نفت هم مانند همه ملت ایران در دوران دفاع مقدس سعی و تلاش کردند و با به کارگیری همه توان خود ضمن پشتیبانی از جبهه های حق علیه باطل اجازه ندادند حتی برای ساعتی صادرات نفت متوقف شود که این استمرار تولید و صادرات نفت در زمان جنگ تحمیلی، از افتخارات صنعت نفت ایران به شمار می رود.
دروازه بان اسبق تیم ملی گفت: حضور گروه های ورزشی و اقشار مختلف جامعه از گروه ها و صنف های مختلف در مناطق عملیاتی می تواند ضمن اطلاع رسانی، نوعی تنوع در کار برای کارکنان منطقه نیز باشد و سبب شود که این کارکنان اندکی از روزمره گی فاصله بگیرند.