سال مهار تورم و رشد توليد
شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ EN
نيما ربيعی، مجری طرح احداث نيروگاه غرب كارون:

نیروگاه غرب کارون طی هفته‌های آتی راه اندازی می گردد

به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه نفت، پس از راه اندازی پست برق شهید بقایی با سطح ولتاژ ۴۰۰ کیلوولت و “پست برق متن” با سطح ولتاژی  ۴۰۰/۲۳۰ کیلوولت ، هفته گذشته پست فشار قوی نیروگاه غرب کارون، پس از انجام تست‌های لازم به صورت کامل راه اندازی گردید.

بنا براین گزارش به نقل از نیما ربیعی سرپرست طرح نیروگاه غرب کارون و تاسیسات جانبی؛ با برقراری جریان برق این پست و تست ترانس‌های اصلی نیروگاه و نیز اجرایی نمودن عملیات سنکرون، راه اندازی نهایی نیروگاه غرب کارون به سرعت در حال انجام می باشد.

وی همچنین افزود: در صورت اتمام عملیات سنکرون تا پایان هفته جاری، پیش بینی میشود  نیروگاه غرب کارون نیز تا ۳هفته آتی، آماده بهره برداری صنعتی در فاز یک باشد .فاز یک این نیروگاه با توربین V94.2 ظرفیت نامی تولید ۱۶۲ مگاوات برق را دارا می باشد.

 

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۵ تیر ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۳۵۷۶۸ بازدید