حفاری ۳۲ هزار متر چاه نفت و گاز در مناطق نفت خیز
از ابتدای امسال تاکنون با به کارگیری ۲۳ دستگاه حفاری سنگین، ۹ حلقه چاه نفت و گاز به متراژ بیش از ۳۲ هزار متر در مناطق نفت خیز کشور تکمیل شده و در مدار تولید قرار گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، مدیر عملیات حفاری در خشکی-۲ شرکت ملی حفاری ایران با اعلام این خبر افزود: ناوگان عملیاتی این مدیریت در استان های خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، ایلام، فارس، خوزستان و پروژه های حفاری آزادگان و یادآوران در حال انجام عملیات حفاری است که این امر نقش بسزایی در پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت کشور دارد.
مسعود افشار با اشاره به عملکرد این مدیریت در سال گذشته گفت: دستگاه حفاری ۳۱ فتح با حفر ۴۲۷ متر در یک روز در بین دستگاه های حفاری این مدیریت و دستگاه ۲۸ فتح با ۱۴ هزار و ۵۱۶ متر در طول سال، بهترین رکورد حفاری را در بین ناوگان حفاری این شرکت کسب کردند.
وی ادامه داد : در سال گذشته همچنین ۵۳ حلقه چاه نفت و گاز شامل ۴۳ حلقه توسعه ای، چهارحلقه توصیفی، پنج حلقه تعمیری و یک حلقه اکتشافی با متراژ بیش از ۱۶۶ هزار متر حفاری شد.
افشار، افزایش راندمان کار، افزایش ضریب ایمنی، توجه به برنامه های آموزشی کارکنان و کاهش انتظارات را از مهم ترین سرفصل های جاری این مدیریت در سال جاری برشمرد.
شرکت ملی حفاری ایران با ۷۴ دستگاه حفاری سبک، سنگین و فوق سنگین در خشکی و دریا یکی از بزرگترین شرکت های ارائه دهنده عملیات حفاری و خدمات جنبی آن در منطقه غرب آسیا به شمار می رود.