سال مهار تورم و رشد توليد
چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ EN

آماده قطع فوری صادرات نفت خام به اروپا هستیم

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: با توجه به بازاریابی های قبلی، از هم اکنون آمادگی قطع فروش نفت به اروپا را داریم.

به گزارش خبرنگار شانا در مناطق نفت خیز جنوب، مهندس احمد قلعه بانی امروز (یکشنبه ۹ بهمن) در آیین گشایش سومین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی خوزستان در اهواز با اشاره به تحریم خرید نفت ایران از سوی کشورهای اروپایی افزود: ۱۸ درصد نفت خام ایران به اروپا صادر می شود که در صورت قطع آن، کشورهای اروپایی به ویژه پالایشگاه های بخش خصوصی آنها متضرر خواهند شد.

وی اظهار کرد: شرکت ملی نفت ایران از مدت ها قبل بازاریابی برای فروش نفت خود به کشورهای غیراروپایی را آغاز کرده است و با توجه به کیفیت نفت خام ایران و ارتباط با دیگر کشورهای جهان، مشکلی از نظر فروش نفت نداریم و نفت ایران خریداران زیادی دارد.

قلعه بانی با اشاره به مذاکرات اخیر با کشور هند درباره پرداخت مبالغ فروش نفت گفت: حدود ۸ میلیارد دلار از هند طلبکار بودیم که با مذاکرات انجام شده و دریافت مطالبات، هند همچنان یکی از خریداران مطمئن نفت ایران خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تاکید کرد: ایران با داشتن بیشترین مجموع ذخایر نفت و گاز در جهان، جایگاهی ویژه در تامین انرژی کشورها دارد و نمی توان نقش آن را نادیده گرفت.

وی با گرامیداشت فرارسیدن ایام مبارک دهه فجر گفت: از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون تحریم های استکبار جهانی اثری بر صنعت نفت ایران نداشته است و با همت متخصصان متعهد و توانمند کشور، شاهد رشد و پیشرفت روزافزون این صنعت هستیم.

قلعه بانی افزود: در بیش از سه دهه گذشته با استفاده از ظرفیت های موجود در شرکت های نفتی، مراکز علمی و پژوهشی و توان سازندگان داخلی، گام های بلندی در زمینه خودکفایی این صنعت برداشته شده است و امید می رود به زودی شاهد صدور تجهیزات صنعت نفت به خارج کشور باشیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ضمن قدردانی از برگزارکنندگان سومین نمایشگاه تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی خوزستان اضافه کرد: امروز به همت مدیران و متخصصان و کارکنان توانمند به ویژه در خطه جنوب، صنعت نفت کشور به خوبی اداره می شود که از آنان همچنین سازندگان و پیمانکاران نفت قدردانی می شود.

وی اظهارکرد: در این نمایشگاه و نهمین نمایشگاه تخصصی صنعت حفاری کشور که دی ماه گذشته در اهواز برگزار شد، شاهد حضور شرکت های توانمند داخلی بودیم که که در زمینه ساخت تجهیزات صنعت نفت رشدی قابل توجه داشته اند که پیشنهاد می شود سال آینده این دو نمایشگاه همزمان برگزار شوند.

قلعه بانی با اشاره به سرمایه گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت گفت: تا پایان سال جاری حجم سرمایه گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت و ۲۰ میلیارد دلار می رسد که این رقم نسبت به سال گذشته ۲ میلیارد دلار بیشتر است.

سومین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی خوزستان صبح امروز با پیام مهندس قاسم رستمی، وزیر نفت و با حضور مهندس احمد قلعه بانی، سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان و مدیران اجرایی استان و مدیران عامل شرکت های نفتی در محل نمایشگاه بین المللی خوزستان در اهواز آغاز به کار کرد و تا ۱۲ بهمن دایر است.

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۹ بهمن ۱۳۹۰ساعت: ۱۴:۲۸۳۱۶ بازدید