پیشرفت بخش خشکی فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی به ۴۴ درصد رسیده است
مدیر فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی پیشرفت بخش خشکی فازهای ۲۲ ،۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی را با گذشت ۱۷ ماه از آغاز عملیات آن ۴۴ درصد اعلام کرد و گفت: این پروژه با سرعت مطلوبی در حال انجام است.
به گزارش خبرنگار شانا، مدیر فازهای ۲۲، ۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی در حاشیه همایش بین المللی فناوری در صنعت نفت و گاز اظهار کرد: پیشرفت در بخش خشکی فازهای مورد اشاره بسیار مطلوب است و امید است طبق برنامه زمان بندی به بهره برداری کامل برسند.
دکتر فرهاد ایزدجو اظهار کرد: در بحث تامین سرمایه خوشبختانه با مشکلی مواجه نیستیم و در مسیر اجرای پروژه ها با کمبود نقدینگی مواجه نبوده ایم و در بحث تامین کالا نیز عملکرد بسیار مطلوبی داشته ایم.
وی افزود: با توجه به طراحی مناسب فازهای ۱۵ و ۱۶ ما در بخش خشکی از این فازها الگو برداری کردیم و در بخش دریایی نیز از الگوی فازهای ۱۷ و ۱۸ استفاده شد.
مدیر فازهای ۲۲ ،۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی گفت: در این فازها حدود ۸۰۰ نفر در خشکی و ۶۰۰ نفر نیز در دریا مشغول به کار هستند.
ایزدجو ادامه داد: ۷۵ درصد از کالاهای مورد نیز این ۳ فاز سفارش داده شده یا در حال ساخت است.
وی با بیان این که عملیات پایپینگ (لوله گذاری) این فازها به صورت جوش اتوماتیک انجام خواهد شد، گفت: از ۹ دستگاه جوش برای این عملیات استفاده خواهد شد و تا ۲ ماه آینده کارخانه آن نیز راه اندازی خواهد شد و امیدواریم در مدت ۱۶ ماه عملیات لوله گذاری به پایان برسد.
وی با اشاره به حجم بالای عملیات انجام شده در این فازها ادامه داد: تاکنون ۱۳۰ هزار مترمکعب بتن ریزی در بخش خشکی انجام شده است.
ایزد جو اظهار کرد: درمدت ۸ ماه در بخش خشکی حدود ۴۰ میلیون مترمکعب خاک برداری توسط یک هزار خودروی سنگین انجام شد.