سال توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين
یکشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۲ EN
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت:

افزایش ظرفیت تولید ۱۵ هزار بشکه‌ای نفت در روز، از میدان نفتی آزادگان جنوبی محقق خواهد شد

به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه نفت، ابوذر شریفی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره این شرکت صبح امروز (۲۰ بهمن‌ماه) در حاشیه بازدید از دوازدهمین نمایشگاه صنعت نفت اهواز گفت: با برنامه‌ریزی‌های فنی و مهندسی که در دستور کار این شرکت قرار گرفته است، تلاش می‌شود که تا پایان سال‌جاری ۱۵ هزار بشکه نفت به ظرفیت تولید از میدان نفتی آزادگان جنوبی افزوده شود.
وی اظهارداشت: در حین انجام فعالیت‌های توسعه‌ای، بهره‌برداری از بخش‌هایی که منجر به تولید شده‌اند نیز در فاز اول این میدان جریان دارد و همزمان، مطالعات طرح توسعه فاز دوم توسعه از این میدان کلید خورده است.
وی با تاکید بر اینکه طی سنوات گذشته نسبت به توسعه میدان نفتی آزادگان کم لطفی شده است، گفت: شرکت مهندسی و توسعه نفت طی ماه‌های اخیر با شتاب‌بخشی به فعالیت‌ها‌ی صورت گرفته در این میدان مشترک نفتی، توانست چاه‌های جدیدی را وارد مدار تولید کند.
شریفی در بخش دیگری از سخنان خود به آبرسانی روستاهای همجوار با میادین نفتی در غرب کارون اشاره کرد و گفت: شرکت مهندسی و توسعه نفت در راستای اجرای فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی، آبرسانی به مناطق همجوار با تاسیسات نفتی را نیز تحت مدیریت خود قرار داده است.
وی خاطرنشان کرد: این شرکت آبرسانی پایدار به ۱۱ روستا در منطقه عملیاتی غرب کارون را در کنار پروژه انتقال نفت خام غرب کارون به پایانه خارگ در دستور کار خود قرار داده است که تاکنون به ۱۰ روستا آبرسانی شده و آبرسانی به یک روستای باقی مانده نیز تا پایان سال‌جاری به سرانجام خواهد رسید.

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۲۰ بهمن ۱۴۰۰ساعت: ۲۳:۵۰۵۲۵ بازدید