کشورهای عضو سازمان بهره وری آسیایی باید تعامل دوسویه داشته باشند
رئیس سازمان بهره وری آسیایی بر تقویت همکاری بین کشورهای عضو این سازمان تاکید کرد و خواهان حضور پررنگ صنعت نفت ایران در دوره های آتی APO به منظور ارتقا بهره وری شد.
به گزارش خبرنگار بین الملل پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، ماری آمانو در نشست هم اندیشی که با حضور مدیران ارشد وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران و رئیس سازمان ملی بهره وری ایران برگزار شد، گفت: سازمان بهره وری آسیا به دلیل محدودیت بودجه نیازمند همکاری بیشتر کشورهای عضو است تا در راستای ارتقای بهره وری در حوزه های گوناگون اقدامات مختلفی صورت دهد.
آمانو با بیان اینکه هیچ کشوری نمی تواند از کشوی دیگر به طور کامل الگو برداری کند، بر ضرورت همکاری دو جانبه و چند جانبه کشورهای عضو APOتاکید کرد.
آمانو با اشاره به محدودیت مالی سازمان بهره وری آسیایی،گفت: این سازمان نیازمند داوطلب شدن کشورهای عضو برای تقبل میزبانی دوره های آتی است.
وی از وزارت نفت ایران خواست برای برگزاری دوره های آتی سازمان APO داوطلب شود تا این دوره ها با کیفیت بیشتری برگزار شود.
آمانو همچنین خواستار حضور ایران در دوره های آتی APO در حوزه های استراتژیک انرژی به منظورارتقا بهره وری شد.
ضرورت حضور پر رنگ ایران در پروژه های APO
رویا طباطبایی؛ رئیس سازمان ملی بهره وری ایران اعلام کرد: این سازمان به عنوان رابط تمامی سازمان های بخش خصوصی و دولتی با APO،علاقه مند است نقش ایران را برای شرکت در پروژه های APO پررنگ تر کند.
کامبیز باغبان؛ رئیس امور بهره وری، تحول اداری و کارآفرینی شرکت ملی نفت ایران نیز ضمن ارائه گزارش از وضعیت بهره وری این شرکت، بر ضرورت بهره وری در صنعت نفت تاکید کرد و گفت: توجه به نقش نیروی انسانی به عنوان عاملی تاثیر گذار در افزایش راندمان انرژی و همچنین نقش صنعت نفت در حوزه های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و تاثیر آن در تامین منابع مالی کشور از رویکردهای مهم و محوری حوزه بهره وری است.
وی تدوین استاندارد و معیارهای مصرف و ممیزی انرژی، کاهش هزینه ها (Cost Cutting) و افزایش سطح درآمد، کمک به اجرای طرح های صرفه جویی و افزایش بازده انرژی در شرکت ها از طریق برنامه های ترویجی و تکلیفی، پروژه های بهینه سازی، بستر سازی گسترده مدیریت سبز و توجه به محیط زیست را از جمله اقدام های شرکت ملی ایران در زمینه ارتقا بهره وری برشمرد.
به گفته باغبان، رویکردهای بهره وری مورد توجه صنعت نفت شامل هفت بخش است که مدیریت هزینه و مصرف، مدیریت انرژی، مدیریت سبز،HSE، ارتقا بهره وری سرمایه انسانی، تولید با ارزش افزوده، افزایش سطح درآمد و سودآوری و ارتقا کیفیت تولید و خدمات را شامل می شود.
وی افزود: اقدام های انجام شده در شرکت ملی نفت ایران در راستای تحقق اهداف بهره وری نیز شامل چهار بخش آموزش، ترویج، طرح و اجرا می شود که این حوزه ها به منظور تعامل و همکاری در قالب پروژه و خدمات مشترک ( شامل مدیریت سبز، بهره وری سرمایه، یادگیری الکترونیکی و آموزش از راه دور، آلودگی (هوا، آب، خاک)، تکنیک ها و ابزارهای مدیریتی، بازدید و الگوبرداری از بهترین ها، استقرار مدیریت های بهره وری، انرژی، مدیریت دانش، سرمایه انسانی، کارآفرینی و تدوین استراتژی و اجرای آن)، طرح ریزی شده است.
نفت، خواهان تعامل دوسویه با سازمان بهره وری آسیایی شد
باغبان با اشاره به انتظارات صنعت نفت از سازمان بهره وری آسیایی (APO) گفت: شرکت ملی نفت ایران خواستار خدمات الکترونیکی APO، حضور در برنامه های آموزشی و ترویجی بهره وری در کشورهای عضو APO به ویژه در بخش صنعت نفت، استفاده از تجارب برتر در زمینه های یاد شده در حوزه نفت و گاز، امکان میزبانی و انتقال تجارب کشورهای آسیایی عضو APO در حوزه نفت و گاز و صنایع پایین دستی و بازدید مطالعاتی (OSM) و استفاده از کارشناسان فنی (TES) خاص حوزه نفت و گاز است.
به گزارش NIOC، در این نشست، مسئولان شرکت ملی نفت ایران، زمینه های مورد نظر خود را در مورد ارتقا بهره وری آب، انرژی، نفت و گاز معرفی کردند که مقرر شد همه همکاری های فی مابین در سطح صنعت نفت از سوی اداره کل بهره وری و توسعه کارآفرینی وزارت نفت با سازمان ملی بهره وری ایران و سازمان بهره وری آسیایی صورت گیرد.
نشست هم اندیشی رئیس سازمان بهره وری آسیایی (APO) روز سه شنبه (۲۷ خرداد ماه) با حضور مدیران ارشد وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران و رئیس سازمان ملی بهره وری ایران در ساختمان اصلی وزارت نفت برگزار شد.