سال مهار تورم و رشد توليد
شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ EN

بزرگترین پالایشگاه ژاپن، قرارداد واردات نفت ایران را تمدید کرد

بزرگترین پالایشگاه ژاپن قرارداد سالانه خود برای واردات نفت خام از ایران را برای سال ۲۰۱۴ میلادی تمدید کرد. 
به گزارش گروه بین الملل پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۵+۱، امیدها را درباره تثبیت صادرات نفت ایران در سطوح فعلی برای سال آینده بالا برده است و باعث شده پالایشگاه‌های خارجی از جمله پالایشگاه جی ایکس ژاپن قراردادهای خود با تهران را تمدید کنند.
رویترز در این باره نوشت: پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای به ایران اجازه می‌دهد که صادرات نفت خود را در سطح یک میلیون بشکه‌ای فعلی نگه دارد.
براساس توافق هسته ای خریداران نفت ایران که عمدتا در آسیا هستند احتیاج نیست تا برای معافیت از تحریم‌های مالی آمریکا، واردات خود از ایران را به طور مداوم کاهش دهند.
یاسوشی کیمورا؛ رئیس پالایشگاه جی ایکس ژاپن بدون اشاره به جزییات میزان واردات از ایران گفت: پالایشگاه جی ایکس در سطحی که تحریم های غرب اجازه می‌دهد از ایران نفت وارد خواهد کرد.
یک مقام شرکت نفت و انرژی جی ایکس نیپون (شاخه نفتی شرکت سرمایه‌گذاری جی ایکس) گفت: مقدار واردات از ایران برای سال ۲۰۱۴ به طور رسمی تعیین نشده اما درباره بخش عمده آن تصمیم گیری شده و در مقایسه با سال ۲۰۱۳ ثابت خواهد بود و یا قدری کاهش خواهد یافت.
وی افزود: مقدار واردات از ایران برای سال ۲۰۱۴ افزایش نخواهد یافت.
یک مقام آگاه صنعت انرژی ژاپن گفته است: پالایشگاه جی ایکس احتمالا واردات نفت خود از ایران به حدود ۶۰ هزار بشکه در روز کاهش خواهد داد. ‌واردات این پالایشگاه از ایران در سال گذشته ۷۳ هزار بشکه در روز بود.
ژاپن پس از کاهش ۴۰ درصدی واردات نفت خود از ایران در سال ۲۰۱۲، برای کاهش بیشتر واردات نفت خود از ایران دچار مشکل بوده و در ۱۰ ماهه نخست ۲۰۱۳ روزانه حدود ۱۸۸ هزار بشکه نفت از ایران وارد کرده است که نسبت به سال قبل تغییر چندانی نداشته است.

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۳ دی ۱۳۹۲ساعت: ۱۰:۲۴۴۸۷ بازدید