نخستین لوله رانی افقی زیرجادهای در پارس جنوبی انجام میشود
برای اولین بار در منطقه پارس جنوبی و با هدف سرعت در اجرای کار، به منظور عبور دادن خط لوله گاز از زیر جاده، از روش پایپ جکینگ استفاده می شود.
به گزارش خبرنگار اعزامی شانا از عسلویه، پیش تر برای عبور لوله های انتقال گاز، به قطع کردن جاده یا ساخت جاده های انحرافی اقدام می شد، اما برای اولین بار در فاز ۱۲ پارس جنوبی با استفاده از جک های مخصوص لوله رانی از زیر جاده، این عملیات انجام خواهد شد.
این لوله رانی از فردا (چهارشنبه ۱۸ آبان) به وسیله یک شرکت ایرانی انجام خواهد شد.
پیش از این برای اجرای عملیات لوله رانی جاده ها و اتوبان ها در فازهای میدان گازی پارس جنوبی مجبور به تغییر مسیر می شدند، اما با استفاده از این روش نوین، دیگر نیازی به تغییر جاده ها نخواهد بود.
موسی سوری پیش از این از پیشرفت ۵۹٫۳۷ درصدی فاز ۱۲ پارس جنوبی خبر داده و افزوده بود: این فاز در بخش خطوط لوله با ۹۱٫۴۴ درصد، بیشترین پیشرفت فیزیکی را دارد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان این که فاز ۱۲ در بخش سکو بیش از ۶۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تصریح کرده بود: بزرگ ترین فاز پارس جنوبی در بخش خشکی بیش از ۴۷ درصد، در بخش حفاری بیش از ۶۲ درصد و در بخش مدیریت و طراحی بیش از ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
کل اعتبار مصوب برای ساخت فاز ۱۲، هفت میلیارد و ۷۴۶ میلیون دلار است که تا کنون سه میلیارد و ۶۱۲ میلیون دلار هزینه شده است و مابقی (چهار میلیارد و ۱۳۴ میلیون دلار) بر اساس برنامه تعیین شده به پروژه تزریق خواهد شد.