سال مهار تورم و رشد توليد
چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ EN

آموزش بیش از یک هزار نفر برای جذب در فازهای پارس جنوبی

مدیر استانداردها و کیفیت سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، از آموزش بیش از یک هزار کارآموز استان بوشهر برای فعالیت در فازهای گازی پارس جنوبی خبر داد و افزود: این تعداد در شش حرفه تخصصی آموزش می بینند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، سید محی الدین جعفری گفت: در ادامه توانمندسازی نیروهای پیمانکاری مورد نیاز صنعت نفت و احداث فازهای پالایشگاهی پارس جنوبی، سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در چارچوب وظایف و ماموریت های ملی و استانی، اقدام به برگزاری دوره های آموزشی نیروی انسانی مورد نیاز فازهای گازی پارس جنوبی کرد.

وی یادآور شد: در همین راستا آموزش بیش از یک هزار کارآموز استان بوشهر برای فعالیت در فازهای گازی پارس جنوبی در دستور کار قرار گرفت که از این تعداد ۴۴۰ نفر، حرفه های قالب بندی، آرماتوربندی و داربست بندی را فراگرفته اند.

مدیر استانداردها و کیفیت سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس افزود: برخی از این نیروها در شرکت های مستقر در منطقه ویژه جذب شده اند و برنامه ریزی برای ورود مابقی افراد به فازهای جدید پالایشگاهی از سوی مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس در حال انجام است.

جعفری خاطرنشان کرد: دوره های آموزشی قالب بند، داربست بند و آماتوربند با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر برگزار شد.

مدیر استانداردها و کیفیت منطقه ویژه پارس ادامه داد: همچنین در دور دوم، آموزش حرفه های جوش صنعتی، برق صنعتی و لوله کشی صنعتی برگزار شده است که هم اکنون ۶۶۰ نفر جوانان این استان در حال فراگیری های این حرفه ها هستند.

جعفری تصریح کرد: صنعت نفت از با سابقه خوبی در زمینه آموزش برخوردار است و با توجه به کیفیت برگزاری دوره های یاد شده، به طور قطع جوانان این منطقه با کسب مهارت های فنی و تخصصی برجسته، می توانند از نیروهای پرتوان آینده صنعت نفت کشور باشند.

تدوین سرفصل های آموزشی متناسب با نیاز پارس جنوبی

وی گفت: سازمان منطقه ویژه به منظور آموزش هرچه شایسته تر این نیروها نسبت به تدوین سرفصل های آموزشی با کمک شرکت های اصلی، پیمانکاران و سازندگان فازها اقدام کرده است.

جعفری افزود: این مهم با تشکیل کمیته ای متشکل از بازنشستگان توانمند صنعت نفت در حوزه آموزش نیروی انسانی محقق شد.

مدیر استانداردها و کیفیت منطقه ویژه پارس درباره روند شکل گیری کمیته یاد شده و ایجاد سرفصل های آموزشی متناسب با نیاز پارس جنوبی یادآور شد: ابتدا پس از استعلام نیاز شرکت های مستقر در پارس جنوبی، کمیته ای متشکل از بازنشستگان صنعت نفت تشکیل شد؛ سرفصل های آموزشی را ایجاد کردیم و سپس موضوع را به اطلاع شرکت های مستقر در منطقه ویژه رساندیم.

جعفری ادامه داد: در حال حاضر پنج مربی باسابقه صنعت نفت و برخی از مربیان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر که مورد تایید اداره آموزش شرکت ملی نفت ایران هستند، کار آموزش در شش دوره یاد شده را برعهده دارند.

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱۰ مهر ۱۳۹۰ساعت: ۱۰:۳۳۴۳۵ بازدید