سال توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين
سه شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۲ EN

اجر خدمت به ایثارگران کمتر از جهاد و شهادت نیست

سرپرست وزارت نفت خدمت به ایثارگران را یک خدمت خاص دانست و گفت: اگر درک درستی از این موضوع وجود داشته باشد، قطعا اجر و ارزش آن کمتر از جهاد و شهادت نیست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نفت(MOP)، مهندس محمد علی‌آبادی در دیدار با اعضای ستاد امور ایثارگران صنعت نفت که روز گذشته(دوشنبه – ۲۰ تیر) انجام شد، گفت: جای خوشحالی است که در وزارت نفت مدیریت‌های اصلی برعهده مجاهدان و ایثارگرانی است که در صف اول انقلاب حضور داشتند.

وی افزود: برای جانبازان دو افتخار بزرگ وجود دارد؛ نخست آنکه روز جانباز به نام حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) مزین شده است و دیگر آنکه رهبرشان نیز یک جانباز است.

وی با تاکید بر اینکه از بودن در جمعی که رنگ و بوی شهادت و ایثارگری را زنده می‌کند بسیار خرسندم، تصریح کرد: ‌یادآوری فضای جنگ که فضایی است پر از روحانیت، آکنده از ایثار و گذشت، تقدم دیگری بر خود، آسمانی شدن، دلدادگی به رهبر انقلاب و ائمه اطهار، شبهای سنگر و عملیات و تشییع عاشقانه پیکر شهدا بر دوش ضرورتی فراموش نشدنی است.

سرپرست وزارت نفت با تاکید بر لزوم توجه جدی به نیازهای جسمانی و روحانی افرادی که برای دفاع از میهن عضوی از بدن خود را از دست داده‌اند، یادآوری کرد: به‌هیچ وجه نمی‌توان یک عضو را قیمت‌گذاری کرد و به‌ویژه اینکه هدف آنان رسیدن به معبود خویش بوده است.

وی با اشاره به برخی سوابق خود در سازماندهی و راه‌اندازی بنیاد شهید و اولین تشکیلات جانبازان در سال‌های نخست جنگ یادآوری کرد: بنابراین با مشکلات ایثارگران و خانواده آنها از نزدیک آشنا هستم و در هر حالی نگاه متفاوتی نسبت به ایثارگران و جانبازان خواهم داشت؛ آن زمان امکانات بسیار محدود بود ولی خوشبختانه امروزه جانبازان و ایثارگران جایگاه و تشکیلاتی پیدا کرده‌اند، هرچند که نمی‌توان ایثار آنها را قیمت‌گذاری کرد.

مهندس علی‌آبادی برگزاری برنامه‌ای مفصل‌تر برای دیدار با جانبازان و ایثارگران را به اعضای ستاد امور ایثارگران صنعت نفت وعده داد و گفت: انجام هرگونه خدمتی را به جامعه ایثارگران وظیفه خود می‌دانم و بسیار خوشحالم که بالاترین جایگاه‌ها در اختیار این افراد یا کسانی با این تفکر باشد.

در این دیدار مشترک، همچنین فرهاد بهروزی رئیس ستاد امور ایثارگران صنعت نفت نیز با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۶۱ نفر جانباز در مجموع صنعت نفت مشغول به فعالیت هستند که ۱۲ نفر آنها را خانم‌ها تشکیل می‌دهند، گفت: همچنین صنعت نفت افتخار داشتن ۱۰۱۷ شهید را دارد که در راس آنها شهید تندگویان که دایره‌المعارف ایثارگری است قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه در دولت‌های نهم و دهم با رویکرد ارزشی دکتر احمدی‌نژاد، توجه ویژه‌ای به ایثارگران شده است، یادآور شد: از سال ۱۳۸۵ با حضور پر رنگ جانبازان حرکت جدیدی در ستاد امور ایثارگران صنعت نفت شکل گرفت؛ به‌طوری که برای اولین بار در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی سال ۱۳۸۷، غرفه شهدا و ایثارگران ایجاد شد که حضور رئیس‌جمهوری در این غرفه نقطه عطفی برای انجام فعالیت‌های بزرگتر در امور ایثارگران صنعت نفت بود.

در این دیدار همچنین دیگر اعضای ستاد با ابراز خرسندی از اینکه قرار است فردی از خانواده ایثارگران بر مسند وزارت نفت تکیه زند، تاکید کردند: امور ایثارگران وزارت نفت از نظر فعالیت و خدمات به ایثارگران در دو سال گذشته در رتبه اول قرار دارد.

این جمع از ایثارگران مهم‌ترین دغدغه کنونی خود را انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های بعدی دانستند.

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۲۱ تیر ۱۳۹۰ساعت: ۱۰:۰۶۳۹۵ بازدید