سال توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين
دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲ EN
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس:

عملکرد وزارت نفت در برداشت از مخازن مشترک نفت و گاز ستودنی است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان این‌که موضوع ازدیاد برداشت از مخازن نفت، باید به مطالبه‌ای ملی تبدیل شود، گفت: عملکرد وزارت نفت در بخش برداشت از میدان‌های مشترک نفت و گاز ستودنی است.

به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه نفت به نقل از شانا، شهباز حسن پور بیگلری، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس به موضوع ازدیاد برداشت از مخازن نفت اشاره کرد و گفت: این موضوع باید به مطالبه‌ای ملی تبدیل شود، در حوزه ازدیاد برداشت از مخازن و میدان‌های مشترک نفتی فعالیت‌های خوبی در حال انجام است، همچنین شرکت‌های داخلی و خارجی در قالب قراردادهای مشخص می‌توانند در زمینه افزایش ضریب بازیافت از میدان‌های مشترک با وزارت نفت همکاری کنند.

وی در ادامه با بیان این‌که فروش نفت ایران پس از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در وضع مطلوبی قرار دارد، افزود: خوشبختانه در این مدت، فروش نفت رکورد خوبی از خود به‌جای گذاشته‌ که این موضوع نیز از موفقیت‌های بزرگ وزارت نفت است، این وزارتخانه نشان داده که در عرصه داخلی و بین‌المللی موفق بوده است.

حسن پور بیگلری ضمن تشکر از وزارت نفت به دلیل اقدام‌های مختلف در صنعت نفت در طول چهار سال اخیر به‌ویژه گازرسانی به شهرها، روستاها و شهرک‌های صنعتی تصریح کرد: خوشبختانه هم اکنون در صنعت نفت وضع مطلوبی داریم که این مهم نتیجه فعالیت و کار گسترده در طول چند سال اخیر در همه شرکت‌های وابسته به وزارت نفت است.

 

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱۷ آبان ۱۳۹۶ساعت: ۱۲:۵۴۹۴۴ بازدید