سال مهار تورم و رشد توليد
جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ EN

تشکیل جلسه‌ی کمیته‌‌ مدیریت بحران در شرکت متن

rezazadeاولین جلسه‌ی کمیته‌ مدیریت بحران در شرکت متن با مدیریت سید نورالدین شهنازی زاده مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت متن، سرپرست طرح توسعه میدان نفتی آزادگان شمالی، مدیریت مهندسی و ساختمان، مدیریت مالی، مدیریت منابع انسانی، رئیس حراست، رئیس بسیج، رئیس پدافند غیرعامل و سرپرست HSE این شرکت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه نفت،کوروش رضازاده سرپرست HSE شرکت متن در این خصوص بیان داشت: این کمیته به منظور ارائه راهکارهای کوتاه مدت و بلند مدت برای جلوگیری از به وجود آمدن هرگونه خسارت و پیامد در رابطه آبگیری حوضچه‌های منطقه هورالهویزه و تحت تأثیر قرارگرفتن طرحهای منطقه غرب کارون تشکیل شده است.

وی همچنین مصوبات این کمیته را اینگونه بیان کرد: جاده‌های دسترسی به پروژه‌های غرب کارون می‌بایست سریعاً ارتفاعشان از سطح زمین بالاتر برود، تیم واکنش در شرایط اضطرار به منظور جلوگیری از خطر نشتی لوله‌های جریانی در هورالعظیم تشکیل شود، مبارزه با تبعات زیست محیطی در هورالعظیم انجام شود و تجهیزات مورد استفاده در شرایط بحران خریداری و در پروژه‌ی یاران شمالی نگهداری شود.

وی افزود: حال هورالعظیم این میراث خدادادی شرکت ملی نفت ایران خوب است، حوزه‌ی تالابی هورالعظیم به ۵ حوضچه تقسیم می‌شود که طرح توسعه میدان نفتی آزادگان شمالی در حوضچه‌ی ۱و ۲، آزادگان جنوبی در حوضچه‌ی ۳، ۴ و ۵ واقع گردیده است، میدان نفتی یاران شمالی در نوار مرزی ایران و عراق  در حوضچه‌ی شماره‌۴ و یاران جنوبی در حوضچه‌ی شماره ۵ مشغول فعالیت هستند، مسئولیت نظارت دقیق از صفر تا صد بر الزامات زیست محیطی این حوضچه‌ها از طراحی، اجرا و ساخت بر عهده‌ی HSE شرکت متن می‌باشد و همچنین مطالعات ارزیابی اثرات زیست محیطی (EIA)، بازرسی و کنترل، اندازه‌گیری آلاینده‌های زیست محیطی و پایش مستمر وضعیت تالاب از دیگر فعالیت‌های شرکت مهندسی و توسعه نفت در حفره تالابی هورالعظیم است.

رئیس HSE  شرکت متن در پایان گفت: تمام تلاش این کمیته برای بهبود وضعیت هورالعظیم می‌باشد که شرکت متن در این حوزه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

لازم به ذکر است، اعضای این کمیته‌ی فنی در پایان جلسه از طرح ‌های غرب کارون واقع در منطقه‌ی هورالعظیم بازدید کردند و برنامه کوتاه مدت و بلند مدت به منظور جلوگیری از هرگونه تبعات و خسارات احتمالی به تجهیزات و تأسیسات و همچنین حفاظت از تالاب هورالهویزه را برنامه‌ریزی و طی یک صورتجلسه تنظیم و جهت اجرای آنی به طرحهای تحت پوشش شرکت ابلاغ کردند.

 

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱۶ بهمن ۱۳۹۵ساعت: ۱۷:۲۱۱,۸۹۷ بازدید