تشکیل کمیته راهبری با موافقت احمدقلعه بانی
دومین شرکت بزرگ نفتی جهان به سازمانی دانش محور تبدیل می شود/تشکیل کمیته راهبری با موافقت احمدقلعه بانی
طی سال گذشته به منظور چابکسازی در روند فعالیت ها، پروژه ای تحت عنوان تبدیل شرکت ملی نفت ایران به سازمانی دانش محور در هیات مدیره این شرکت تصویب شد که در این راستا با موافقت مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، کمیته راهبری برای اجرایی کردن این پروژه تشکیل شده است.
یوسف جوادی نیا معاون مدیر توسعه منابع انسانی در مهندسی ساختار و بهره وری شرکت ملی نفت ایران در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی این شرکت اظهار داشت: شرکت ملی نفت ایران از جمله شرکت های بزرگ نفتی جهان به حساب می آید و از این رو چابکسازی در فعالیت های این شرکت بسیار حائز اهمیت است.
وی گفت: به همین منظور در سال گذشته طرحی تحت عنوان تبدیل شرکت ملی نفت ایران به سازمان دانش محور، در هیات مدیره شرکت تصویب شد و از همان زمان، آماده کردن مقدمات اجرایی این طرح در دستور کار قرار گرفت؛ بر مبنای این طرح، چندین پروژه در قالب بسته ای جامع تعریف می شوند و این بسته طی سال های آینده به تدریج در سطح این شرکت اجرایی می شود.
جوادی نیا با تاکید بر اینکه در پروژه یاد شده، باید مزیت ها، جایگاه فعلی و اهداف کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شرکت ملی نفت ایران را تعیین کنیم، بر ضرورت تدوین نقشه راه برای این شرکت تاکید کرد و افزود: معاونان آموزش و بهبود منابع انسانی و مهندسی ساختار و بهره وری مدیریت توسعه منابع انسانی، مدیریت پژوهش و فناوری این شرکت و موسسه مطالعات بین المللی انرژی می توانند به عنوان عوامل اصلی در راستای اجرایی شدن پروژه تبدیل شرکت ملی نفت به سازمانی دانش محور، موثر باشند.
به گفته وی، در حال حاضر با موافقت مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و به منظور پیاده سازی طرح تبدیل این شرکت به سازمان دانش بنیان، کمیته ای راهبری متشکل از تعدادی مدیران ستادی و مدیران عامل شرکت های فرعی به وجود آمده است.
معاون توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران، تمرکززدایی در ساختار شرکت، تفویض اختیار و کاهش سطوح سازمانی را به منظور نزدیک شدن فاصله راس سازمان تا سطوح پایینتر و تسهیل فرایندهای ارتباطی، حائز اهمیت عنوان و اذعان کرد: با ایجاد تغییرات مثبت در ساختارها و نگرش های موجود، شرکت ملی نفت ایران باید در آینده ای نزدیک به سازمانی دانش محور و صادرکننده فکر و خدمات فنی تبدیل شود.
جوادی نیا با بیان اینکه طی ۲ سال اخیر در تلاشی بوده ایم رویکرد خود را از کارهای روزمره به سمت کارهای برنامه ای و هدفمند تغییر دهیم، ادامه داد: واحدهای سازمانی ما تحت فشار کارهای روزمره هستند و باید با نگاهی نوین به فعالیت ها و کاهش موازی کاری ها و سازماندهی برنامه ای، اثربخشی سازمانی را افزایش دهیم.
وی گفت: در این راستا واحدی به نام واحد اثربخشی و معماری سازمانی در حوزه این معاونت ایجاد شده تا اثربخشی سازمان ها را پس از تصویب و اجرا با تعیین شاخص هایی ارزیابی کند.
پایگاه خبری شرکت ملی نفت ایران(nioc.ir) در تلاش است طی روزهای آینده جزییات بیشتری از اهداف این کمیته راهبری و حرکت به سوی دانش محوری را منتشر کند.