صنعت نفت از ورود مواد افزودنی به کشور بی نیاز شد
صنعت نفت از ورود مواد افزودنی به کشور بی نیاز شد/ پژوهشگاه صنعت نفت مواد افزودنی صنعت نفت را تامین می کند
پژوهشگاه صنعت نفت به دانش فنی انواع مواد افزودنی و شیمیایی لازم در صنعت پتروشیمی و پالایش و پخش دست یافته است از این رو این مجموعه میتواند صنعت پتروشیمی و پالایش و پخش را از واردات تمام مواد افزودنی بینیاز کند.
وحید حدادی اصل؛ رییس پژوهشگاه صنعت نفت، در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران با اعلام این خبر، گفت: مجموعه پژوهشگاه صنعت نفت در بخش شیمی بسیار توانمند عمل کرده است و می تواند در این زمینه تمامی مواد افزودنی و شیمیایی صنعت پتروشیمی و پالایش و پخش را که در فهرست تحریم قرار دارند تامین کند.
وی همچنین تصریح کرد: شرکتهای پالایش و پخش، پتروشیمی و یا شرکتهای نفتی، هر ماده افزودنی را که نیاز دارند و در فهرست تحریم قرار گرفته به مجموعه پژوهشگاه صنعت نفت اعلام کنند؛ بی شک این مجموعه پژوهشی، آن را در اختیار صنعت قرار خواهد داد.
رییس پژوهشگاه صنعت نفت افزود: بزرگترین واحد تحقیقاتی کاتالیست کشور در اختیار پژوهشگاه صنعت نفت است، از این رو پالایشگاههای کشور میتوانند از این پس با باور به توانمندی های داخلی، کاتالیستهای مورد نیاز خود را در شرایط سخت تحریم از خارج از کشور وارد نکنند.
حدادی اصل افزود: کاتالیست ساخت داخل نسبت به نمونه مشابه خارجی، با قیمت پایین تر عرضه می شود.
وی اظهار امیدواری کرد: با اعتماد به توانمندیهای داخلی، زمینههای پیشرفت و خودباوری در مجموعههای پژوهشی کشور بیشتر شکل گیرد.
ملیک دستگاه های حفاری دریایی و ارتقاء این ناوگان جهت حضور موفق و مؤثرتر در دریا» اشاره کرد.
وی در مورد موقعیت دستگاه های حفاری دریایی شهید رجایی، شهید مدرس و مورب (ابوذر) گفت: هم اکنون دستگاه شهید رجایی در حال تکمیل آخرین حلقه از پروژه چهار حلقه چاه اکتشافی در میدان فرزاد و دستگاه حفاری شهید مدرس و مورب در منطقه خارگ و ابوذر برای شرکت نفت فلات قاره مشغول به کار هستند.
مدیر عملیات دریای شرکت ملی حفاری ادامه داد: پنج دستگاه حفاری دریایی استیجاری شرکت ملی حفاری نیز هم اکنون در حال توسعه چاه های فازهای پارس جنوبی هستند.
حقیقی با بیان اینکه شرکت ملی حفاری ایران ۳+۱ دستگاه فعال ملکی (شهید رجایی، شهید مدرس، ابوذر و دستگاه حفاری ۸۴ فتح) در خلیج فارس دارد تصریح کرد: هم اکنون دستگاه حفاری ۸۴ فتح با ابتکار کارکنان شرکت ملی حفاری ایران با استقرار بر روی سکوهای دریایی در منطقه سلمان در حال تعمیر و تکمیل چاه است.