سال مهار تورم و رشد توليد
شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ EN

ملی حفاری، ارائه دهنده ۲۵ نوع خدمات فنی چاه های نفت و گاز است

 سهم ۷۰ درصدی شرکت ملی حفاری از فعالیت های حفاری خشکی در کشور/ ملی حفاری، ارائه دهنده ۲۵ نوع خدمات فنی چاه های نفت و گاز است

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه حفارمردان صنعت نفت هم اکنون توانایی حفاری در عمق سه هزار تا ۶ هزار کیلومتر مربع را دارند، گفت: شرکت ملی حفاری ایران، تنها شرکت حفاری در دنیاست که توانایی ارائه ۲۵ نوع خدمات فنی و ویژه مربوط به چاه های نفت و گاز را انجام می دهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، حیدر بهمنی؛ مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، بعدازظهر امروز (چهارشنبه ۳۰ آذرماه) در مراسم سالروز تاسیس این شرکت، ضمن بیان این مطلب، در مورد روند توسعه ناوگان حفاری طی چهار دهه اخیر توضیح داد: در دهه اول، تعداد ناوگان حفاری که پیش از انقلاب اسلامی بالغ بر ۱۸ دستگاه بود، در حال حاضر به ۷۴ دستگاه افزایش یافته و برنامه ریزی شده است این تعداد تا پایان سال جاری، به ۷۵ دستگاه برسد.

بهمنی با اشاره به اینکه شرکت ملی حفاری ایران، هم اکنون هدایت حدود هشتاد دکل حفاری را در خشکی و دریا بر عهده دارد، ادامه داد: این شرکت، حفاری سه هزار و ۲۴۰ حلقه چاه نفت و گاز را در کارنامه خود دارد و به جز هفت دکل که در زمان جنگ تحمیلی دچار حادثه شدند، حادثه جدی دیگری در این شرکت روی نداده است.

وی مجموع میزان حفاری های انجام شده از سوی این شرکت را از آغاز تاکنون بالغ بر هفت میلیون متر اعلام کرد و گفت: از این رقم، حدود ۶۹۹ هزار متر حفاری در سال جاری به انجام رسیده است.

به گفته بهمنی، شرکت ملی حفاری ایران توانسته است با بهره مندی از تکنولوژی های جدید برای حفاری چاه های نفت و گاز، هزار متر حفاری افقی را در کارنامه خود به ثبت برساند و هم اکنون برای حفاری ۱۰ هزار متری نیز اعلام آمادگی می کند.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران به حدود ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار پروژه فعال این شرکت در پارس جنوبی اشاره کرد و افزود: این شرکت متعهد به حفر ۷۳ حلقه چاه در پارس جنوبی است که تا امروز، ۱۶ حلقه چاه تحویل داده شده و ۵۰ حلقه نیز هم اکنون در مرحله تحویل قرار دارد.

بهمنی با بیان اینکه حفاری در فازهای ۱۷ و ۱۸ پارس جنوبی مطابق با برنامه زمانبندی شده پیش می رود، تصریح کرد: حفاری های فاز ۱۴ به تازگی آغاز شده و کار حفاری در فازهای ۹ و ۱۰ نیز رو به اتمام است.

وی به هفت قرارداد شرکت ملی حفاری در حوزه حفاری دریایی اشاره و اذعان کرد: بر اساس این قراردادها که اجرای آنها به ۷۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری نیاز دارد، ملی حفاری متعهد به حفر ۷۱ حلقه چاه است که از این تعداد، حفاری ۱۹ حلقه چاه به اتمام رسیده است.

 مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در ادامه به سهم فعالیت های این شرکت در حفاری های خشکی و دریایی کشور اشاره کرد و گفت: شرکت ملی حفاری، ۷۱ درصد از بازار حفاری کشور را در بخش خشکی و ۳۸ درصد را در بخش دریا در اختیار دارد که در صورت تامین مالی مناسب، امکان توسعه سهم این شرکت به حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد فعالیت های حفاری دریایی کشور نیز وجود دارد.

به گفته وی، هم اکنون ۷۰ درصد از بازار بخش خدمات فنی حفاری نیز در اختیار شرکت ملی حفاری است که تمام این دستاوردها نتیجه توجه ویژه شرکت به نیروی انسانی و مدیریت برنامه ریزی دقیق است.

بهمنی در پایان از ساخت بالغ بر ۱۸ هزار قطعه حفاری دراین شرکت و جایگزینی این قطعات با مشابه خارجی آنها خبر داد و خاطرنشان کرد: ایجاد ساختار سازمانی پروژه محوری به منظور کاهش هزینه و زمان حفاری، خنثی کردن تحریم های اعمالی در زمینه تامین کالا و تجهیزات، ارتقای توان فنی و مهندسی ملی حفاری، برنامه ریزی برای تامین ۱۰ دستگاه خشکی اجاره به شرط تملیک، افزایش ناوگان خدمات فنی، اشتغالزایی به صورت مستقیم و غیرمستقیم و ساخت هزار و ۸۸۲ قطعه صنعت حفاری، از جمله برنامه های این شرکت است که با جدیت و اهتمام دنبال می شود.

گفتنی است تا دقایقی دیگر نهمین نمایشگاه تخصصی صنعت حفاری با حضور بیش از یکصد شرکت فعال در عرصه ساخت قطعات و تجهیزات کاربردی صنعت حفاری افتتاح می شود.

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۳ دی ۱۳۹۰ساعت: ۰۸:۱۸۴۹۱ بازدید