ارتباطات سکوی ایران -امیرکبیر ماهواره ای می شود
پروژه مخابرات ماهواره ای با مدیریت امور مهندسی وساخت شرکت نفت خزر در مجموعه سکوی حفاری ایران امیر کبیر و شناورهای کاسپین ۱ تا ۳ این شرکت در دست راه اندازی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، شرکت نفت خزر با هدف تامین ارتباطات تلفنی و تصویری (ویدئو کنفرانس) و تله متری (DATA) و همچنین برقراری شبکه LAN مورد نیاز خود در مجموعه سکوی حفاری ایران امیر کبیر و شناورهای کاسپین ۱ تا ۳، پروژه ای به نام پروژه مخابرات ماهواره ای را تعریف کرده است.
مدیر مهندسی و ساختمان شرکت نفت خزر گفت: این پروژه مخابراتی جدا از سیستم های مخابراتی سکو و شناورهایی است که بر اساس الزامات و مقررات جاری سازمان بین المللی دریایی (IMO) فعال هستند.
وی افزود: با انجام این پروژه امکاناتی همچون ایجاد خطوط مستقیم تلفنی بین شناورها، سکوی حفاری و دفاتر فنی وپشتیبانی، ارتباط کنفرانس تصویری بین نقاط، ارتباط اینترنتی به منظور تبادل اطلاعات فنی و دریافت تصاویر از طریق دوربین های تلویزیونی مستقر در روی سکو و همچنین پایگاه پشتیبانی در دفتر مرکزی در تهران ممکن خواهد بود.
مدیر مهندسی و ساختمان شرکت نفت خزر خاطرنشان کرد: با راه اندازی این پروژه، در مجموع ارتباط بین سکوی حفاری و شناورهای کاسپین ۱و۲و۳ وهمچنین دفاتر مرکزی (تهران) و پایگاه عملیاتی و پشتیبانی به وجود خواهد آمد.
مسئولیت نظارت بر اجرای این پروژه با مدیریت امور مهندسی و ساخت شرکت نفت خزر است و پیمانکار اجرائی پروژه، گروه ارتباطات ماهواره ای سامان (بخش خصوصی و از شرکتهای داخلی) است. عملیات اجرایی این پروژه به پایان رسیده و در حال تحویل به بخش بهره برداری شرکت نفت خزر ( واحد IT) است.
بنابراین گزارش، سکوی حفاری ایران امیر کبیر ماموریت حفاری و کشف مخازن هیدروکربوری در محدوده ایرانی دریای کاسپین را بر عهده دارد؛ شناورهای کاسپین ۱، ۲ و ۳ نیز عهده دار خدمات رسانی به مجموعه سکوی حفاری ایران امیر کبیر در دریای کاسپین هستند.
باکیفیت تر است.
مدیرعامل شرکت تجهیزات صنعتی توربین جنوب افزود: محفظه های احتراق ساخت سازندگان اصلی بدون پوشش محافظ در برابر حرارت است در حالی که هم اکنون به پشنهاد سازندگان داخلی و به منظور افزایش طول عمر این دستگاه پوشش خاصی برای این محفظه ها ساخته شده است.