سال توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين
جمعه ۴ فروردین ۱۴۰۲ EN

خاطره شهدای گچساران زنده می شود

خاطره شهدای گچساران زنده می شود/علی فضلی و هرمز قلاوند میهمان نفتی های گچساران

یادواره ۳۰ شهید گرانقدر نفت و گاز گچساران با حضور سردار علی فضلی جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین و هرمز قلاوند مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در تالار اجتماعات شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران برگزار می شود.

ابوالحسن غلامی رییس روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، با بیان این مطلب افزود: در این مراسم که امروز دوشنبه (۷ آذرماه) برگزار می شود، یاد و خاطره شهید جهان ناصری، شهدای عملیات طریق القدس و شهدای شهر گچساران گرامی داشته می شود.

وی افزود: در این مراسم نماهنگ زیبایی در رابطه با شهید هاشم پور که رییس حراست نفت و گاز گچساران بود پخش می شود و همچنین از کتاب زندگینامه شهید جهان ناصری اولین فرمانده گردان استان کهگیلویه و بویراحمد رونمایی می شود.

 

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۷ آذر ۱۳۹۰ساعت: ۱۵:۱۶۳۲۶ بازدید