سال توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين
دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ EN

پیش بینی تولید روزانه ۶۰۰ میلیون متر مکعب گاز در زمستان امسال

معاون مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر نبود نگرانی در تامین گاز مشترکان در ماه های سرد سال، گفت: پیش بینی می شود تولید این حامل انرژی زمستان امسال و در اوج مصرف به ۶۰۰ میلیون متر مکعب در روز برسد.

به گزارش شانا، مصطفی کشکولی در آیین اختتامیه نخستین جشنواره ورزشی، فرهنگی و علمی کارکنان حراست شرکت ملی گاز ایران افزود: روزانه ۵۰۰ میلیون مترمکعب گاز از بخش بالادست به پالایشگاه های کشور تحویل داده می شود.

وی اظهار کرد: با وجود کاهش بی سابقه دما در آبان امسال و برودت هوا در این ماه، تامین گاز بخش های خانگی، صنعتی و نیروگاهی نیروگاهی به گونه ای پایدار انجام شده است.

کشکولی میانگین روزانه گاز تحویلی به بخش نیروگاهی کشور در آبان امسال را ۷۰ میلیون متر مکعب اعلام کرد.

معاون مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران همچنین گفت: در آبان ماه امسال، ‌حجم گاز تحویلی به صنایع (عمده و جزء) به طور میانگین ۱۲۵میلیون متر مکعب در روز بوده است که ۸۰ میلیون مترمکعب آن به صنایع عمده مربوط می شود.

وی درباره تحویل گازطبیعی فشرده شده به جایگاه های عرضه سی ان جی در آبان ماه امسال نیز گفت: روزانه ۱۸میلیون مترمکعب گاز به جایگاه های عرضه این حامل انرژی تحویل داده می شود.

کشکولی با تاکید بر تمهیدات پیش بینی شده برای پایداری و تامین گاز در بخش های خانگی، تجاری، صنعتی و نیروگاهی کشور اظهار کرد: با توجه به انجام به موقع تعمیر اساسی پالایشگاه ها، خطوط انتقال و تاسیسات تقویت فشار گاز، جای هیچ نگرانی برای تامین گاز مردم در ماه های سرد سال وجود ندارد، اما رعایت الگوی مصرف این حامل انرژی نکته مهمی است که مشترکان باید به آن توجهی ویژه داشته باشند.

وی پایداری در تامین گازطبیعی را مهم ترین هدف شرکت ملی گاز ایران برشمرد و گفت: با اضافه شدن فازهای جدید پارس جنوبی، تولید و پالایش روزانه گاز در آینده نزدیک به یک میلیارد متر مکعب خواهد رسید.

معاون مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران با بیان این که سهم ایران در تجارت جهانی گاز تا پایان برنامه پنجم توسعه باید به ۱۰ درصد برسد، گفت: برای تحقق این هدف، اقدام های مختلفی در دست اجرا و قراردادها و تفاهمنامه هایی نیز در این زمینه منعقد شده؛ قرارداد با پاکستان، امضای تفاهمنامه با عراق و سوریه و برنامه ریزی برای ترانزیت گاز از مسیر ترکیه به کشورهای اروپایی از آن جمله است.

 

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۲۹ آبان ۱۳۹۰ساعت: ۱۰:۳۸۳۵۸ بازدید