وزیر نفت بر وظایف اصلی حراست صنعت نفت تاکید کرد
وزیر نفت حراست و حفاظت پرسنلی و فیزیکی را از شاخصهای مهم فعالیت حراست در صنعت نفت اعلام و تصریح کرد: نظم و انضباط در سازمان ها از کار حراست شروع می شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نفت(MOP)، مهندس رستم قاسمی در همایش سراسری سالانه مدیران و روسای سازمان حراست صنعت که امروز(سهشنبه – ۱۷ آبان) برگزار شد، افزود: سازمان حراست موظف است با به کارگیری ابزارهای جدید حراست از نیروی انسانی و فیزیکی را به خوبی انجام دهد.
وزیر نفت حفظ آبرو و اعتبار نیروی انسانی را از دیگر وظایف مهم حراست در سازمان برشمرد و خاطرنشان شد: در صورتی که شخصی در سازمان مرتکب خطایی شود با نگاه ارشادی و اصلاحی با آن فرد برخورد شود و از ریختن آبروی افراد جلوگیری شود.
مهندس رستم قاسمی از تدوین برنامه افزایش سالانه تولید نفت کشور خبر داد و گفت: همه بخشها موظف به اجرای این برنامه هستند. در نفت، تولید و تبدیل نفت به فرآورده های نفتی را از وظایف اصلی وزارت نفت است و براساس جلسه های فراوانی که با کارشناسان و شرکتهای تولیدی داشتیم برنامه افزایش سالانه تولید نفت کشور مشخص شد و همه بخش ها موظف هستند این برنامه را اجرا کنند.
وی افزود: برنامه این وزارتخانه به رهبر معظم انقلاب تقدیم شده است و به مجلس و دولت نیز ارائه خواهدا شد، همچینین با نهادهای نظارتی برای اجرای این برنامه هماهنگی شده است.
وی گفت: تا پایان برنامه پنجم (سال ۱۳۹۴) موظف هستیم برنامه طراحی شده در صنعت نفت را اجرایی کنیم زیرا هر چه میزان تولید نفت کشور افزایش یابد دیپلماسی بین المللی کشور نیز ارتقا می یابد.
مهندس قاسمی تصریح کرد: افزایش تولید براساس برنامه پنجم یکی از برنامه های مهم صنعت نفت است که برای اجرای آن به همدلی همه شرکت های زیرمحموعه نیاز است.
وی سلامت، صداقت، کیفیت، سرعت و فعالیت اقتصادی را پنج شاخص اصلی و مهم صنعت نفت اعلام و تصریح کرد: امروز صنعت نفت یکی از اصلی ترین مولفه های درآمدی و پایه اقتصادی کشور است و به کارگیری نیروهای سالم، توانمد و با کفایت بستر لازم را برای بهره مندی از ظرفیت های این صنعت فراهم می کند.
به گفته وی هم اکنون بیش از ۳۰۰ هزار نفر تلاشگر در صنعت نفت فعالیت می کنند که با رعایت شاخص سلامت بدنه این صنعت پاک و سالم خواهد ماند.درحال حاضرکیفیت محصولات و فرآورده های نفتی نسبتا خوب است ولی باید با به کارگیری نتایج فعالیت های پژوهشی و فناوری های جدید کیفیت محصولات را بالا ببریم.
وزیر نفت به کارگیری نیروی انسانی توانمند را از شاخصه های اصلی افزایش کیفیت محصولات و فعالیت های صنعت نفت اعلام کرد و با تاکید بر ضرورت شتاب بخشیدن در اجرای پروژه های صنعت نفت گفت: امروزه متوسط زمان اجرای پروژه های بزرگ در دنیا سه تا چهار سال است و ضروری است زمان اجرای پروژه های صنعت نفت به ویژه در میادین مشترک کوتاه تر شود که این مهم سبب اقتصادی تر شدن طرح ها و کاهش هزینه ها می شود.
وی با بیان اینکه وزارت نفت با توجه به ظرفیت های موجود در مقایسه با سایر سازمان ها وضعیت ممتازتری دارد و بخش بالادستی این صنعت قابل واگذاری نیست، تصریح کرد: باید ساختارهای دولتی در وزارت نفت به گونه ای باشد که تصمیم گیری های لازم در زمان مقرر گرفته شود و از همه امکانات استفاده بهینه شود.
وزیر نفت با بیان اینکه کل بودجه عمرانی کشور ۲۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: در صنعت نفت برای رسیدن به برنامه پنجم توسعه سالانه باید ۵۰ هزار میلیارد تومان هزینه شود که این رقم ۲٫۵ برابر بودجه عمرانی کل کشور است.