ایجاد واحد بین المللی دانشگاه صنعت نفت در یکی از مناطق آزاد
رئیس دانشگاه صنعت نفت از ایجاد واحد بین المللی دانشگاه صنعت نفت در یکی از مناطق آزاد در آینده نزدیک خبرداد.
دکتر غلامرضا راشد در گفتگو با پایگاه اطلاعرسانی وزارت نفت(MOP)، با اشاره به برنامههای آتی این دانشگاه گفت: جذب ظرفیتهای آموزشی منطقهای با ایجاد و تقویت واحد بینالملل دانشگاه، تقویت دورههای کوتاهمدت و تخصصی کاربردی مورد نیاز برای پرسنل شاغل وزارت نفت، عملیاتیکردن دانشگاه مجازی، شناسایی و دعوت از نخبگان و ایجاد کرسیهای نظریهپردازی در زمینه نفت و گاز از برنامههای آتی این دانشگاه خواهد بود.
وی با اشاره به دیگر اهداف دانشگاه صنعت نفت یادآوری کرد: بازنگری و اصلاح ساختار کلان و تفصیلی دانشگاه، اصلاح فرآیندهای اجرایی دانشگاه، ایجاد و توسعه سیستم آموزشهای مجازی در دانشگاه، توسعه امکانات و تجهیزات سخت افزاری و نرمافزاری روزآمد از دیگر مباحثی است که همه مسئولان این دانشگاه بهمنظور دستیابی به این اهداف تمامی تلاش خود را انجام می دهند.
به گفته دکتر راشد تقویت تعاملات علمی منطقهای و بینالمللی با بکارگیری ظرفیتهای علمی آموزشی، پژوهشی و فناوری در منطقه با اهداف ایجاد زمینه دورههای مشترک دکتری (پژوهش محور) و پسا دکتری به منظور انتقال فناوری در حوزههای مهندسی نفت و گاز کشور و ارتقاء علمی همکاران در بخشهای علمی- پژوهشی مجموعه وزارت نفت نیز از برنامههای دانشگاه صنعت نفت است.
توسعه رشته مهندسی نفت در چند سال گذشته
وی با بیان این که در طول چند سال گذشته برنامههای مختلفی در دانشگاه بهمنظور توسعه رشته مهندسی نفت صورت گرفته که نتیجه اولیه این برنامهها ورود داوطلبان متعهد و نخبه با رتبههای کنکور سراسری برتر در رشتههای مهندسی نفت بوده است، افزود: در آینده نزدیک حاصل این برنامهها در توانایی کارشناسی وزارت نفت نیز بروز خواهد کرد.
رئیس دانشگاه صنعت نفت ادامه داد: امروزه بخش قابل توجهی از این افراد دانشآموخته با پذیرش دوره تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل شدهاند؛ از این رو نیاز است وزارت نفت با برنامهریزی مناسب و ارائه مشوقهای مکفی در جذب این فارغالتحصیلان برای تقویت هر چه بیشتر بدنه تخصصی صنعت نفت اقدام کند.
وی همچنین سرمایهگذاریهای قبلی وزارت نفت را در ایجاد تعاملات علمی در دورههای قبلی با اعزام دانشجوی دکتری به برخی دانشگاههای مطرح فعال در صنعت نفت و گاز بسیار موثر دانست و اظهار داشت: فنآوری بهروز کشورهایی مانند روسیه و چین نیز زمینه را برای چنین همکاریهایی با آنها فراهم کرده است.
دکتر راشد تصریح کرد: دانشگاه صنعت نفت بهمنظور تولید و توسعه تکنولوژی در صنعت نفت و گاز نیز تلاش دارد در مسیر اصلی بررسیهای بنیادی، توسعه و طراحی و تهیه محصول نهایی همچنین فعالیتهایی که منجر به پیشرفت و افزایش دانش عملی و بررسی پروژه در مقیاس کوچک از جمله مخزن به صورت پایلوت میشود، نقش لازم را ایفا کند.