مشکلات دانشجویان بورسیه نفت رفع شد
مشکلات دانشجویان بورسیه نفت رفع شد/حقوق و بازاریابی هم در دانشگاه صنعت نفت تدریس می شوند
مدیر منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران گفت:دانش بنیان شدن یکی از سیاست های شرکت ملی نفت ایران است که بطور جدی در حال پیگیری است و ما باید به سمتی برویم که دانش را بجای نفت به کشورهای دیگر صادر کنیم.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، عباس خنیفر؛ مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران، صبح امروز شنبه (۲۳ مهرماه)، در مراسم امضای تفاهم نامه سه جانبه ای به منظور ایجاد و گسترش زمینه های همکاری آموزشی، پژوهشی و فناوری جهت رفع نیازهای صنعت نفت که با حضور مدیران عامل شرکت نفت و گاز پارس و منطقه ویژه اقتصادی انرزی پارس برگزار شد با بیان این مطلب گفت: امیدواریم سهمی از بازار های بین المللی فروش دانش به ایران اختصاص یابد، وبا توسعه دانشگاه صنعت نفت به طور یقین این نیاز صنعت نفت مرتفع وعلاوه بر فروش دانش، ارتباط دانشگاه با صنعت نفت محقق خواهد شد.
مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران خبر از بورسیه دانشجویان ایرانی داد و گفت: در گذشته برای مدتی ما برای بورسیه دانشجویان صنعت نفت ایران با مشکلاتی مواجه بودیم که اخیرا با هماهنگی های ایجاد شده، موانع بورسیه دانشجویان صنعت نفت برطرف شدو امیدواریم بتوانیم دانشجو برای نیاز صنعت نفت بورسیه کنیم.
وی توضیح داد: امروز در صنعت نفت برای افزایش تولید و برداشت از میدان مشترک پارس جنوبی باید تلاش زیادی انجام دهیم زیرا در ان طرف میدان رقبا برای بهره مندی بیشتر از این میدان صف آرایی کرده اند.
وی افزود: منابع، تکنولوژی، ماشین آلات و دانش فنی را می توان از هر جا تامین کرد ولی نیروی انسانی متخصص را نمی توان این گونه تامین کرد در واقع سرمایه های اصلی هر سازمان نیروی انسانی آن سازمان است.
خنیفر یادآور شد: صنعت نفت کشوربه نیروهای متخصص خود که کارهای بزرگ و خطیر انجام داده اند افتخار می کند و این نیروها مزیت رقابتی شرکت ملی نفت ایران محسوب می شوند .
وی با بیان اینکه با توجه به ویژگی های میدان پارس جنوبی و مزیت های اقتصادی آن، باید توجه ویژه ای به این منطقه شود، گفت: وجود برنامه های توسعه ای در فازهای پارس جنوبی یک فرصت بسیار مناسب برای دانشجویان صنعت نفت است در واقع پارس جنوبی خود یک دانشگاه محسوب می شود و دانشی که در این منطقه وجود دارد در هیچ مکانی تا کنون وجود نداشته است.
مدیرمنابع انسانی شرکت ملی نفت ایران، افزود: وجود پروژه های عظیم و توسعه فازهای پارس جنوبی در عسلویه فرصتی است که باید نیروهای جوان از فرایند کار در این محل بهره کامل ببرند.
وی با بیان اینکه نگاه های سنتی به ساختارهای حوزه منابع انسانی در حال تغییر است، گفت: به طور یقین با تغییر ساختارهای منایع انسانی به تولید و توسعه از سرعت بیشتری برخوردار خواهند بود ور دراین راستا سازمان ها چابک تر عمل خواهند کرد.
خنیفربا بیان اینکه اصلاح جبران خدمان در مدیریت منابع انسانی در حال پیگیری است، گفت: امیدواریم با طرحی که در حوزه مطالعات منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران در دستور کار است و این هفته نهایی و اعلام خواهد شد، مشکلات مربوط به نیروی انسانی برطرف شود.
مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران، تصریح کرد: این مدریت طبق برنامه ریزی های انجام شده قصد دارد، خدمات رفاهی، درمانی، فرهنگی و بویژه اسکان را با سرعت زیاد ارتقا دهد.
وی با طرح این موضوع که به رشته های میان رشته ای در صنعت نفت کمتر توجه شده است، گفت: باید در دانشگاه های صنعت نفت علاوه بر تربیت نیروها در رشته های اصلی نفت، رشته های میان رشته ای از قبیل؛ مدیریت مخازن، حقوق نفت و مدیریت بازاریابی نیزآموزش داده شود .