سال توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين
سه شنبه ۱ فروردین ۱۴۰۲ EN

سیستم حفاظت کاتدی اسکله سیری بازسازی و راه اندازی شد

رییس واحد حفاظت فنی منطقه سیری از پایان کار بازسازی و راه اندازی سیستم حفاظت کاتدی این منطقه خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، داوود وحدتی؛ رییس واحد حفاظت فنی منطقه سیری با بیان این مطلب، افزود:  با توجه به اهمیت اسکله نفتی به عنوان شاهرگ صادرات نفت، گاز و میعانات گازی، صیانت و نگهداری از آن امری ضروری و حیاتی است؛ به همین منظور پروژه راه‌اندازی و بازسازی سیستم حفاظت کاتدی اسکله با تلاش کارکنان و متخصصان حفاظت فنی و با همکاری واحد‌های تعمیرات برق، تعمیرات و بازسازی دریا و ناظرین گروه غواصی صورت گرفت.

وی با اشاره به توانایی، عزم و اراده ملی متخصصان داخلی شرکت نفت فلات قاره در اجرایی شدن پروژه‌ها افزود: کارکنان و متخصصان منطقه بارها توان و عزم ملی خود را در اجرایی کردن پروژه‌ها به اثبات رسانده‌اند، این پروژه نیز نماد خودباوری و برنامه‌ریزی و تلاش مجموعه خدمتگزارانی است که پس از تلاش چند ماهه همکاران در واحد حفاظت فنی منطقه امروز شاهد به ثمر رسیدن آن هستیم.

وحدتی تصریح کرد: در این پروژه آندهای دلفین‌های ۱،۲،۳،۸،۹و۱۰ از کف دریا بیرون کشیده شد و کابلهای آسیب دیده قبلی با کابلهای جدید تعویض و همچنین بستر دریا از وجود کابلهای بلااستفاده پاکسازی شد؛ همچنین به منظور استفاده بهینه از کابل‌ها، نقشه سیستم حفاظت کاتدی اسکله تغییر کرد و با اندازه‌گیری IR Drop در کابل‌ها و بررسی‌های فنی دیگر از یکی از کابل‌های مثبت (کابل‌های آند)، به عنوان کابل منفی ترانس رکتیفایر استفاده شد که سبب کاهش هزینه‌های کابل‌اندازی و صرفه‌جویی در مصرف حدود ۶۰۰ متر کابل مخصوص سیستم حفاظت کاتدی شد.

وی افزود: پس از نوسازی سیستم حفاظت کاتدی اسکله، کابلهای وینچ و روشنایی دلفین‌های ۸، ۹ و۱۰ نیز در حال تعویض هستند.

گفتنی است رویکرد جلوگیری از خوردگی از نقطه نظر ایمنی و حفاظت از تاسیسات و جان انسان‌ها، پیشگیری از بروز حوادث و ایجاد وقفه در تولید نفت، مهمترین اولویت و بزرگترین چالش مردان سخت‌کوش حفاظت فنی منطقه عملیاتی سیری است

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱۷ مهر ۱۳۹۰ساعت: ۱۴:۱۰۶۳۱ بازدید