نخستین واحد تولید الانجی ایران سال آینده به بهره برداری میرسد
مدیرعامل شرکت ایران الانجی از راه اندازی نخستین مجتمع تولید گاز مایع در ایران در سال آینده خبرداد.
به گزارش خبرنگار شانا، علی خیراندیش امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نیاز به این فرآورده در سطح جهان رو به افزایش است، گفت: پروژه ایران الانجی با جذب سرمایه های جدید، سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت ایران الانجی افزود: امروز الانجی ۲۵ تا ۳۰ درصد بازارهای گاز جهان را در اختیار دارد که این رقم تا سال ۲۰۲۵ میلادی به ۵۰ درصد خواهد رسید.
وی افزود: به دلیل اهمیت نقش الانجی در اقتصاد ایران، آبان امسال همایشی برای آشنایی بیشتر متخصصان با این صنعت و چشم انداز جدید آن برگزار خواهد شد.
خیراندیش ادامه داد: در این همایش بیشتر دعوت شدگان از کارشناسان داخلی هستند و چند مهمان خارجی نیز به عنوان ناظر حضور در آن خواهند داشت.
وی در ادامه افزود: ایران دومین دارنده ذخایر گاز جهان است و کشورهای خارجی نیازمند گاز ایران هستند؛ از این رو صادرات ال ان جی می تواند به عنوان راهکاری مناسب بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت ایران الانجی ادامه داد: با بازاریابی های گسترده ای که صورت گرفته، چند مشتری خارجی برای خرید ال ان جی ایران درخواست خرید داده اند.
خیر اندیش ادامه داد: با وارد تولید شدن ال ان جی ایران صادرات به جنوب، جنوب شرق آسیا و اروپا آغاز خواهد شد.
وی گفت: سیاست های متولیان امر در برخی از دوره ها بر این بوده که اولویت های دیگری مورد توجه قرار گیرد اما هیچ گاه تصمیمی مبنی بر توقف پروژه ایران ال ان جی گرفته نشده است.
در ادامه خیر اندیش مدیرعامل شرکت ایران الانجی با بیان این که اسکله این مجتمع در مرداد ماه سال جاری مورد بهره برداری قرار گرفته است،گفت: دو بازوی بارگیری در این اسکله طراحی شده و هم اکنون پیشرفت فعالیت کل پروژه ایران ال ان جی به بیش از ۵۰ درصد رسیده است.
وی ادامه داد: فناوری ساخت پروژه مربوط به یک شرکت آلمانی است و با بالاترین استانداردها در حال ساخت است.
وی افزود: در تلاش هستیم امسال با همکاری بانک های داخلی و شرکت های سرمایه گذاری میزان سرمایه گذاری را به ۲٫۵ میلیارد دلار برسا نیم.
خیر اندیش تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۰۰ میلیون دلار دراین طرح هزینه شده و این میزان تا پایان سال به ۸۰۰ میلیلون دلار خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت ایران ال ان جی با اشاره به این که کل هزینه ساخت پروژه ایران ال ان جی بیش از ۴ میلیارد دلار است گفت: شرکت هایی مانند توتال یا شل برای انجام این پروژه بیش از ۱۱٫۵ میلیارد دلار درخواست کرده بودند.