سال توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين
جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ EN

تجربه ۲۰ ساله مهندس قاسمی در صنعت نفت نشانه قابلیت مدیریتی وی است

نماینده مردم اسلام آباد غرب در موافقت با تصدی گری مهندس قاسمی در وزارت نفت، گفت: تخصص و تجربه و نیز ۲۰ سال حضور مهندس قاسمی در صنعت نفت و گاز ایران به ویژه در پارس جنوبی و عسلویه و پروژه های دیگری در زمینه های پتروشیمی، گاز، پالایش و صنایع بالادستی نشان از قابلیت مدیریتی ایشان دارد.

به گزارش خبرنگار شانا، حشمت الله فلاحت پیشه، نماینده مردم اسلام آباد غرب و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، امروز (چهارشنبه ۱۲ مرداد) در دفاع از صلاحیت مهندس قاسمی برای تصدی گری وزارت نفت اظهار کرد: به فرموده امام اگر سپاه نبود کشور هم نبود و سپاه در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و دوره سازندگی قابلیت های فراوان خود را نشان داده است.

وی افزود: انسان های لایق در عرصه سازندگی در کشور وجود دارند و مهندس قاسمی به دلیل تخصص و تجربه تا کنون در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی خدمت کرده اند.

فلاحت پیشه افزود: قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) بسیاری از پروژه های بزرگ را در زمینه های مختلف از جمله نفت و گاز تا کنون با مدیریت مهندس قاسمی انجام داده است که باید به آن افتخار کنیم.

وی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: برخی می خواهند فرزندان شما را از توسعه دور کنند و غربی ها کسانی را در لیست تحریم می آورند که در حال دفاع از کیان کشور هستند.

فلاحت پیشه افزود: ما از تحریم فرصت ساختیم و این نماد قدرت ماست.

وی ادامه داد: ارائه برنامه های مهندس قاسمی بسیار کامل و جامع بوده و این عین شجاعت و شفافیت است.

نماینده مردم اسلام آباد غرب ادامه داد: ما از ایشان انتظار داریم که مصوبات سفرهای مقام معظم رهبری و دولت را که از دغدغه های ما است را پیگیری نمایند.

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱۲ مرداد ۱۳۹۰ساعت: ۱۲:۲۷۲۵۸ بازدید