سال مهار تورم و رشد توليد
شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ EN
رئیس بنیاد مستضعفان:

پروژه خط لوله نفت خام در سواحل مکران کاملاً ایرانی است/ تلاش‎های شبانه روزی برای تکمیل پروژه خط لوله گوره-جاسک

رئیس بنیاد مستضعفان با تأکید بر اینکه در گذشته مصالح اجرای پروژه‌های مهم کشور هم از خارج وارد می‌شد، گفت: پروژه انتقال نفت خام گوره به جاسک کاملاً ایرانی و بدون حضور افراد خارجی در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه نفت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، سید پرویز فتاح اظهار کرد: یکی از مشکلات پروژه‌های کشور این است که پروژه‌ها طبق زمان‌بندی مشخص‌شده پایان نمی‌یابند، دومین مطلب هم این است که برآورد اولیه هزینه‌های پروژه نیز در ادامه دچار تغییر می‌شود که این عوامل نهایتاً موجب می‌شود که توازن پروژه به هم بخورد و مطابق زمان‌بندی انجام نشود و به همین دلیل هم باعث اختلاف بین کارفرما و پیمانکار می‌شود.

وی ادامه داد: پروژه انتقال نفت خام گوره به جاسک یکی از نادرترین پروژه‌هایی است که قرارداد آن به‌صورت صحیح منعقد شده و همه چیز در آن بررسی شده است.

رئیس بنیاد مستضعفان ضمن ابراز امیدواری از اینکه این پروژه در زمان‌بندی مقرر یا حتی پیش از اتمام زمان مقرر به پایان خواهد رسید، تصریح کرد: در گذشته این قبیل پروژه‌ها توسط خارجی‌ها انجام می‌شد و مصالح از کشورهای خارجی وارد می‌شد اما اکنون مصالح و هیچ فرد خارجی به‌عنوان طراح یا ناظر در پروژه حضور ندارند.

فتاح تصریح کرد: تمام پروژه صددرصد ایرانی است، در این شرایط تحریم که دشمن با اندیشه عدم امکان انجام کار را در سر می‌پروراند، تمام مسیر هزارکیلومتری با تلاش شبانه‌روزی انجام می‌شود‌.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد مستضعفان به‌عنوان مجری ۱۶۴ کیلومتر از این خط هزارکیلومتری تعیین شده است که سعی خواهیم کرد طبق زمان‌بندی پروژه را به اتمام برسانیم.

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: اسم پروژه هم معناست که همت مهندسان ایرانی در اینجا ظهور و بروز کرده است، کشور ما نفت‌خیز و گازخیز است بایستی خطوطی جهت انتقال فرآورده‌ها به دریا طراحی شود، این خط ۴۲ اینچ هزارکیلومتری انتقال نفت خام سنگین که در منطقه بی‌نظیر است نشان داد که جمهوری اسلامی و صنعت نفت به خودکفایی صددرصد و کامل می‌توانیم برسیم.
طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک، طرحی ملی و راهبردی است که با حمایت دولت و راهبری شرکت ملی نفت ایران و با هدف ایجاد ظرفیت انتقال یک میلیون بشکه نفت خام در روز، ذخیره‌سازی و صادرات آن از طریق پایانه جدید جاسک، تضمین استمرار صادرات نفت خام، تمرکززدایی از پایانه‌های صادراتی و متنوع‌سازی آن و توسعه پایدار و اشتغال‌زایی در سواحل مکران اجرا می‌شود.

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱ دی ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۰۰۷۲۷ بازدید