سال مهار تورم و رشد توليد
دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ EN

بازدید مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت از پروژه احداث مخازن ذخیره سازی نفت خام و پایانه صادرات واقع در سواحل مکران(جاسک)

به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه نفت، دکتر تورج دهقانی مدیرعامل شرکت متن از پروژه احداث مخازن ذخیره سازی نفت خام و پایانه صادرات واقع در سواحل مکران(جاسک) بازدید بعمل آوردند.

در جریان این بازدید دکتر تورج دهقانی در جلسه‌ای با حضور مشاوران و سرمایه‌گذار پروژه در جریان آخرین وضعیت و اقدامات صورت گرفته قرار گرفتند.

دکتر تورج دهقانی در جریان این بازدید بیان داشت: طبق سیاست‌های کلی نظام، طرح توسعه سواحل مکران در ۶۵ کیلومتری بندر جاسک اجرا خواهد شد که بخشی از این طرح احداث مخازن ذخیره‌سازی نفت خام و پایانه صادراتی می‌باشد که نفت سنگین و سبک را از گوره با خط لوله ۴۲ اینچی به این پایانه منتقل خواهد کرد.

وی افزود: این پروژه‌ی عظیم ملی دارای ۵ ایستگاه پمپاژ نفت خواهد بود که در ۳ استان بوشهر، فارس و هرمزگان احداث خواهند شد و این پایانه نفتی صادرات و واردات نفت طبق برنامه زمانبندی به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت، از احداث ۲۰ مخزن ۵۰۰ هزار بشکه‌ای نفت به ظرفیت ۱۰ میلیون بشکه در بندر جاسک خبر داد و گفت: طراحی اولیه این مخازن تا پایان خرداد ماه سال جاری اتمام خواهد یافت و طبق برنامه زمانبندی پیمانکاران اجرایی ساخت مخازن طی ۲ ماه آینده انتخاب و فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

دکتر تورج دهقانی بیان داشت: پایانه صادرات نفت جاسک(مکران) شامل ۳ گوی شناور است که امکان بارگیری و تخلیه انواع کشتی‌های نفتکش اعم از کوچک تا فوق سنگین را فراهم می‌کند و همچنین محلی در ساحل مکران جهت احداث حوضچه آرامش و اسکله‌های مورد نیاز جهت پهلوگیری شناورهای پشتیبان در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت چشم‌انداز مخازن و سایر تأسیساتی که در بندر جاسک(مکران) در دست احداث می‌باشد را یک پایانه دارای استاندارد کامل بین‌المللی دانست.

بنابراین گزارش، قرارداد فاز نخست طرح ساخت مخازن ذخیره‌سازی نفت خام بندرجاسک(مکران) به عنوان بخشی از برنامه راهبردی وزارت نفت در توسعه این بندر و انتقال نفت خام از گوره به جاسک، مهرماه سال ۹۷ بین شرکت مهندسی و توسعه نفت و مشارکت پتروامیدآسیا و شرکت گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید امضا شده است.

لازم به ذکر است: ظرفیت ترمینال جاسک(مکران) در فاز اول ۱۰ میلیون بشکه و در فاز دوم این ظرفیت تا۳۰ میلیون بشکه پیش‌بینی شده است.

 

 

 

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۶:۱۶۱,۵۶۸ بازدید