سرپرست طرح خط لوله انتقال نفت خام گوره جاسک و پایانه مربوطه (مکران) منصوب شد
به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه نفت با حکمی از سوی دکتر تورج دهقانی مدیرعامل این شرکت، رضا نوشادی به عنوان “سرپرست طرح خط لوله انتقال نفت خام گوره جاسک و پایانه مربوطه (مکران)” شرکت متن منصوب شد.
در متن این حکم آمده است:
نظر به مراتب تعهد، تجارب و توانمندی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان “سرپرست طرح خط لوله انتقال نفت خام گوره جاسک وپایانه مربوطه (مکران)” منصوب می شوید. با توجه به اهمیت راهبردی این طرح و لزوم انجام بخش های اصلی آن تا پایان سال ۹۸ بر اساس برنامه زمانبندی، انتظار میرود اقدامات اجرایی جدی، مؤثر و مستمر در جهت تکمیل طرح صورت پذیرد.
امید است با اتکال به الطاف خداوند و بهرهگیری از نیروهای توانمند، متخصص و ظرفیتهای بومی در انجام وظایف محوله موفق و پیروز باشید.
همچنین از زحمات جناب آقای محمد سقایی که در این مدت مسئولیت مجری طرح را داشتند و به دلیل قانون منع بکارگیری بازنشستگان مصوب ۱۳۹۷/۶/۶ امکان استفاده از خدمات ایشان در این سمت وجود ندارد، قدردانی میگردد.