پروژههای اولویتدار شرکت ملی نفت ایران در سال ۹۶ ابلاغ شد
وزیر نفت پروژههای اولویت دار شرکت ملی نفت ایران در سال ۹۶ را ابلاغ و علی کاردر را به عنوان مجری این پروژه ها منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه نفت، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، در حکم بیژن زنگنه، وزیر نفت به علی کاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، آمده است:
با عنایت به ابلاغ «بسته های رونق تولید و اشتغال» و «اولویت اقدامات صنعت نفت در سال ۱۳۹۶» از سوی ستاد محترم فرماندهی اقتصاد مقاومتی (نامه های شماره ۸۷۹۹ مورخ ۱۳۹۶.۰۱.۳۰ و شماره ۱۵۷۸۶ مورخ ۱۳۹۶.۰۲.۱۳ معاون اول محترم رئیس جمهور، تصاویر پیوست) ضمن ابلاغ برنامهها و پروژههای زیر به عنوان اولویتهای سال ۱۳۹۶ شرکت ملی نفت ایران در برنامه ملی اقتصاد مقاومتی، بدین وسیله جنابعالی بهعنوان مجری این برنامه ها و پروژهها، منصوب می شوید.
با توجه به ضرورت تدوین برنامه اجرایی و ارایه عملکرد برنامهها و پروژههای مصوب مزبور به دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مطابق دستورالعمل صادر شده، مقتضی است ترتیبی اتخاذ نمایید تا برنامه اجرایی و عملکرد اقدامات مربوطه مطابق زمانبندی ارایه شده در سامانه «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» درج و گزارش خلاصه عملکرد پروژه های زیر به معاونت برنامه ریزی ارسال گردد:
پروژههای اولویت دار شرکت ملی نفت ایران در حکم وزیر نفت به علی کاردر به شرح زیر تعیین شده است:
۱- برنامه «افزایش ظرفیت تولید نفت خام تا میزان چهار میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در روز در افق ۱۴۰۰ با تمرکز بر میادین مشترک و تاکید بر برداشت صیانتی و تولید چهار میلیون بشکه در پایان سال ۱۳۹۶».
۲- برنامه «افزایش ظرفیت تولید میعانات گازی تا میزان یک میلیون بشکه در روز در افق ۱۴۰۰ با تمرکز بر میادین مشترک و تولید ۶۸۳ هزار بشکه در پایان سال ۱۳۹۶».
۳- برنامه «ارتقای جایگاه بین المللی شرکت ملی نفت ایران در فعالیتهای بالادستی نفت و گاز جهان».
۴- برنامه «انعقاد و اجرای ۱۰ قرارداد نفتی و گازی (بر اساس الگوی جدید قراردادهای نفتی و گازی» با تاکید بر امکان جذب فناوری و ارتقای فناوری ملی با هدف افزایش ظریب بازیافت».
۵- پروژه «افزایش ظرفیت تولید نفت خام میادین مشترک غرب کارون (آزادگان شمالی، آزادگان جنوبی، یادآوران، یاران شمالی و یاران جنوبی» به ۳۵۰ هزار در پایان سال ۱۳۹۶».
۶- پروژه « تکمیل ظرفیت و راه اندازی فازهای ۱۳، ۱۴، ۲۲، ۲۳، ۲۴ و تولید روزانه ۶۲۰ میلیون مترمکعب گاز غنی در پایان سال ۱۳۹۶».
۷- پروژه « ۳۵۰۰ میلیارد ریال کمک به پروژههای عام المنفعه در مناطق نفتخیز و گازخیز و مناطق محروم کشور».