نشست مسئولین روابط عمومی طرحها ی متن
اولین جلسه سرپرست جدید روابط عمومی شرکت متن با رابطین روابط عمومی در طرح های این شرکت، روز دوشنبه مورخ ۲۶/۳/۹۳ در محل سالن جلسات ساختمان شماره یک متن برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه نفت، فریدون دلیری در نخستین جلسه رسمی کاری خود از زمان تصدی سمت سرپرستی روابط عمومی متن با همکاران این شرکت، به تبیین انتظارات از رابطین روابط عمومی طرح های این شرکت در راستای همکاری و تعامل بیشتر پرداخت.
دلیری ضمن بیان انتظارات مدیرعامل از روابط عمومی، خصوصاً بخش ارتباطات و اطلاع رسانی، اظهار داشت: قطعاً عملکرد همکاران ما با عنوان رابط این امور به سمع و نظر مدیرعامل منعکس خواهد شد و از فعالان در این زمینه، تقدیر به عمل خواهد آمد.
وی با اشاره به اینکه توسعه میادین نفت و گاز توسط شرکت مهندسی و توسعه نفت، تأثیر بسزایی در اقتصاد و روند رشد و شکوفایی کشور خواهد داشت، تأکید کرد: مقوله اطلاع رسانی از وضعیت این پروژه های عظیم صرفا بر عهده روابط عمومی بوده و از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی ادامه داد: موفقیت در اطلاع رسانی دقیق و به موقع جز با همکاری رابطین روابط عمومی مستقر در طرح ها امکان پذیر نخواهد بود.
فریدون دلیری اذعان داشت مجریان طرح ها یقین بدانند که روابط عمومی ضمن اشراف کامل به مصالح شرکت متن و مسائل ملی، در چارچوب خطوط تعیین شده توسط مدیرعامل گام بر می دارد .
در پایان دلیری اعلام داشت: از این پس، نشست مشترک این امور با رابطین به صورت ماهانه و مستمر انجام خواهد شد.
گفتنی است بحث و تبادل نظر براری استقرار فرهنگ سازمانی اخلاق مدار از دیگر موضوعات این نشست بود.