سال توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين
دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲ EN

ملی حفاری امسال بر بازآرایی ساختار سازمانی و اجرای هلدینگ تمرکز کرده است

شرکت ملی حفاری ایران در سال جاری اجرای هلدینگ و اصلاح ساختار سازمانی را به عنوان یک ضرورت حیاتی و اجتناب ناپذیر در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش NIOC، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در نشستی صمیمانه با مدیرعامل، اعضا هیئت مدیره و مدیران ارشد شرکت ملی حفاری ایران بر تغییر ساختار این شرکت، لزوم نگاه بنگاه داری و اصولی و حرفه ای تاکید کرد.
رکن الدین جوادی افزود: اصلاح ساختار شرکت ملی حفاری ایران بر اساس طرح هلدینگ باید بر اساس یک برنامه زمانبندی مدون به اجرا درآید و این طرح بهترین شکل واگذاری در راستای سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، شفاف سازی هزینه ها، درآمدها، سازماندهی بر اساس ساختار جدید، توجیه منابع انسانی و سرعت بخشیدن به روند اجرای هلدینگ را از برنامه های سال ۹۳ برشمرد و بر تفکیک بخش های عملیاتی، فنی مهندسی و خدمات پشتیبانی به منظور واگذاری تدریجی تاکید کرد.
اصلاح ساز و کار پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان
جوادی پایداری شرکت را وارد شدن در عرصه رقابت، آموزش و انگیزش نیروی انسانی عنوان کرد و گفت: باید سازکار حقوق و دستمزد متخصصان در بخش های عملیاتی، فنی، مهندسی اصلاح شود و بر اساس بهره وری و راندمان کار حقوق به کارکنان پرداخت شود.
اصلاح ساختار ملی حفاری یک ضرورت اجتناب ناپذیر است
حمیدرضا گلپایگانی؛ مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در ادامه گزارشی از روند فعالیت های این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز حرکت در مسیر تغییر و اصلاح ساختار در ملی حفاری نه یک انتخاب بلکه یک ضرورت حیاتی و اجتناب ناپذیر برای شرکت است.
گلپایگانی حرکت آگاهانه در مسیر خط مشی هلدینگ را از وظایف لاینفک مدیران، مسئولان، سرپرستان و کارکنان شرکت ملی حفاری ایران در لایه های مختلف سازمانی برشمرد.
وی افزود: در خصوص تغییر ساختار شرکت ملی حفاری ایران، مطالعات متعددی از سوی کارشناسان و متخصصان اهل فن در حوزه های چگونگی انجام کار، شناسایی چالش ها، محدودیت ها، اقدامات سیستماتیک، بهره وری و افزایش راندمان کار با توجه به برنامه های هلدینگ انجام شده است.
ضرورت شتاب بخشی به روند اجرای هلدینگ در ملی حفاری
گلپایگانی بر شتاب بخشی بر روند اجرای هلدینگ تاکید کرد و گفت: در سه دهه گذشته فعالیت های ملی حفاری بر اساس سیاست های وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران برنامه ریزی و به اجرا در آمد، اما با رویکرد جدید می بایست بر اساس سیاست های اصل ۴۴ و سازمان خصوصی سازی حرکت کنیم. به طور قطع سخت کوشان ملی حفاری با همت مضاعف در این مسیر حرکت و طرح هلدینگ را اجرا خواهند کرد.
وی افزود: در چند ماه گذشته مقدمات انجام کار از سوی مدیریت ها و واحدهای ذیربط پیگیری و عملاً طرح جداسازی در قالب شرکت های مستقل طرح ریزی و ساختار سازمانی آن شکل اجرایی به خود گرفته است.
مدیرعامل ملی حفاری بر فرهنگ سازی، اثربخشی، سرآمدی، اهتمام جدی مدیران و متخصصان به اجرای برنامه های هلدینگ، افزایش سطح آموزش، توجه به اصول ایمنی، بهداشت و محیط زیست، حضور موثر در میادین مشترک، کاهش زمان انتظار دستگاه های حفاری، شناسایی، ارزیابی ریسک ناشی از فرآیندها و صیانت از نیروی انسانی تاکید کرد.
هلدینگ ملی حفاری افزایش بهره وری و چابک سازی سازمانی را به همراه دارد
در ادامه خانم مالمیرزاده؛ رئیس اداره مهندسی ساختار و بهره وری پیرامون بازآرایی ساختار شرکت ملی حفاری ایران گفت: ایجاد هلدینگ ملی حفاری به منظور نیل به بهره وری و چابک سازی سازمان در راستای مشتری مداری، در دستور کار شرکت قرار گرفته است.
مالمیرزاده بازآرایی ساختار، بهبود بهره وری، معیارهای چینش، سهم خدمات در بازار، شفافیت مالی، تفویض اختیار و بررسی حجم سرمایه و اموال در اختیار را از الزامات هلدینگ برشمرد.
نگرش پیشگیرانه و خلاق به توسعه پایدار
محمد عالمی؛ قائم مقام مدیرعامل ملی حفاری نیز گفت: باید نگاه بنگاه داری متناسب با هزینه ها و درآمدها به فعالیت های شرکت داشته باشیم.
وی افزود: مشتری مداری، ارتقاء بهره وری و کارآمدی شرط بقاء و پایداری است.
عالمی اولویت شرکت ملی حفاری ایران در سال جاری را حرکت در مسیر هلدینگ عنوان کرد و گفت: عملکرد شرکت بر اساس شاخص هزینه و سود سنجیده می شود و در سرفصل برنامه شرکت می بایست شفافیت مالی قرار گیرد.
قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، تغییر ساختار شرکت و نگرش پیشگیرانه و خلاق به برنامه های هلدینگ را ضروری برشمرد و راهبرد شرکت را حرکت بر اساس برنامه شرکت ملی نفت ایران و سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی عنوان کرد.
در پایان این نشست مدیران ارشد شرکت ملی حفاری ایران، دیدگاه های خود را پیرامون طرح هلدینگ اظهار کردند که جوادی به پرسش های آنان پاسخ گفت.
پیش از برگزاری جلسه، رکن الدین جوادی به اتفاق هیئت همراه از مدیریت خدمات ویژه حفاری، واحدهای نمودارگیری سطحی و درون چاهی، چاه پیمایی،عملیات ویژه و ابزار در گردش حفاری بازدید و محسن پوریان، عالیپور و کمالی در خصوص ساخت تجهیزات پیچیده با همکاری مراکز دانشگاهی، عملیات تخصصی نمودارگیری، حفاری جهت دار و افقی و سهم بازار توضیحات لازم را ارائه کردند.

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۴ خرداد ۱۳۹۳ساعت: ۱۱:۲۵۵۹۰ بازدید