برنامه تعمیرات اساسی تاسیسات مناطق نفت خیز جنوب
مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گفت: برنامه تعمیرات اساسی تاسیسات این شرکت در سال گذشته، ۱۷ درصد بیشتر از شاخص برنامه پیش بینی شده سال های قبل محقق شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، رامین حاتمی با بیان این که تعمیرات اساسی از مهمترین فعالیت های جاری برای استمرار تولید و صادرات نفت، گاز و مایعات گازی است اظهار داشت: در سال ۱۳۹۲ بیش از ۴۰۰ دستگاه تجهیزات فرآیندی و ماشین آلات دوار مورد تعمیر اساسی قرار گرفت.
وی افزود: تعمیرات اساسی مورد نظر در واحدهای بهره برداری و نمکزدایی، کارخانه های گاز و گاز مایع (NGL) و تاسیسات تقویت فشار و تزریق گاز انجام شد.
حاتمی گفت: همزمان با تعمیرات اساسی تاسیسات که به طور عمده بر روی توربین ها، کمپرسورها، مخازن بهره برداری و تفکیک گر ها انجام شده است در برخی واحدها نیز کارهای اصلاحی از جمله تعویض و نصب شیرآلات و چندراهه ها و اصلاح خطوط لوله صورت پذیرفت.
مدیرتولید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب خاطرنشان کرد: تعمیر اساسی(اورهال) تاسیسات با همکاری شرکت خدمات مهندسی و تجهیزات صنعتی توربین جنوب و شرکت های بهره برداری نفت و گاز کارون، مارون، گچساران، آغاجاری و مسجدسلیمان انجام می شود.
وی با بیان اینکه تمام مراحل تعمیرات اساسی در مناطق نفت خیز جنوب با استفاده از توانمندی متخصصان این شرکت و شرکت های داخلی انجام می شود گفت: شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب علاوه بر شرکت های بهره برداری تابع خود به سایر شرکت های نفتی خدمات تعمیرات اساسی ارائه می کند.