ضرورت اصلاح فرهنگ سازمانی در صنعت نفت
قائم مقام وزیر نفت در پنجمین گردهمایی مدیران منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران بر ضرورت اصلاح فرهنگ سازمانی در صنعت نفت تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، سید کاظم وزیری هامانه؛ قائم مقام وزیرنفت در پنجمین گردهمایی مدیران منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران که درمرکز همایش های تخصصی شرکت ملی نفت ایران اکنون در حال برگزاری است با بیان این مطلب گفت: باید در راستای القا و زنده کردن فرهنگ سازمانی در صنعت نفت تلاش کرد، زیرا در طول هشت سال گذشته آسیب هایی به این فرهنگ وارد شده است که باید اصلاح شود.
وی برضرورت بازسازی تعهد منابع انسانی و توجه به خودشکوفایی و خلاقیت نیروی انسانی در سازمان تاکید کرد و گفت: منابع انسانی و منابع مالی دو عنصر اصلی توسعه سازمان ها هستند که برسایر مولفه تاثیر گذارند از اینرو برای داشتن عملکرد بهتر باید به نیروی انسانی توجه کرد.
قائم مقام وزیر نفت، نگهداشت نیروی کارآمد و متخصص و ایجاد تعهد سازمانی درافراد را از وظایف مهم مدیریت منابع انسانی عنوان و تصریح کرد: یکی از موفقیت های صنعت نفت در طول سال های گذشته(پیروزی انقلاب، جنگ و تحریم) تعهد سازمانی و همبستگی موجود در کارکنان این صنعت بوده است.
وزیری هامانه با بیان اینکه اندیشمندان دانش مدیریت به این نتیجه دست یافتهاند که مهمترین عامل کسب مزیت رقابتی در سازمانها منابع انسانی است، گفت: تعهد سازمانی یک نگرش درباره وفاداری کارمندان به سازمان ویک فرآیند مستمری است که از طریق آن اعضای سازمان علاقه خود را به سازمان و موفقیت و کارایی پیوسته آن نشان میدهند.
وی از مدیران منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران خواستاربازنگری وقایع تاریخی در صنعت نفت و نقش بی بدیل نیروی انسانی در دوره های متفاوت شد.
قائم مقام وزیر نفت دربخش دیگر سخنان خود ازمدیران منابع انسانی شرکت نفت خواستار توجه بیشتر به بازنشستگان صنعت نفت، شایستگی افراد شاغل در صنعت نفت و رعایت عدالت بین آنها و شفافیت امور شد.
وزیری هامانه گفت: کوچک کردن سازمان برای چابک سازی سازمان یکی از ضروریات است؛ بنابراین بیشتر از حجم به کارایی افراد در سازمان باید دقت کرد.