سال توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين
چهارشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۲ EN

آب بندهای مکانیکی پمپ، گواهینامه کیفیت دریافت کردند

معاون پژوهش و فناوری وزیر نفت از صدور گواهینامه کیفیت برای آب بندهای مکانیکی (MECHANICAL SEAL) پمپ خبر داد. 
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران محمدرضا مقدم در نشست هم اندیشی  سیستم صدور گواهینامه کیفیت برای کالا و تجیهزات صنعت نفت که صبح امروز (۱۵ بهمن ماه) در محل پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، با اشاره به ایجاد سیستم یکپارچه صدور گواهینامه کیفیت برای تجهیزات صنعت نفت با همکاری مدیریت پژوهش و فناوری وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران، انجمن نفت و پژوهشگاه صنعت نفت، گفت: فعالیت این سیستم که از سه سال پیش تاکنون آغاز شده است، می تواند موجب ارتقا صنعتی و رسیدن به خودکفایی شود.
مقدم افزود: نتیجه ایجاد سیستم یکپارچه صدور گواهینامه کیفیت برای تجهیزات صنعت نفت در مرحله نخست صدور گواهینامه های کیفیت برای پمپ و مکانیکال سیل (MECHANICAL SEAL) بود ه است.
وی با بیان اینکه استاندارد سازی باعث ارتقا بهره وری می شود، افزود: طرح استاندارد سازی و صدور گواهینامه تدوین سیستم ارزیابی و ارزیابی سازندگان شیر و مبدل های حرارتی و همچنین تدوین بسته ارزیابی و ارزیابی شیرهای اطمینان و فلومیتر از طرح های آتی سیستم یکپارچه صدور گواهینامه کیفیت برای تجهیزات صنعت نفت است.
به گفته وی، سیستم یکپارچه صدور گواهینامه کیفیت برای تجهیزات صنعت نفت بر اساس سیستم های معتبر موجود در دنیا و به منظور ایجاد تعادل نظامند میان مصرف کننده، تولید کننده و مجموعه ای از آزمایشگاه های موجه و معتبر به منظور تدوین استانداردها در دستور کار قرار گرفته است.
مقدم با بیان اینکه سیستم یکپارچه صدور گواهینامه های کیفیت، هویتی نو به صنعت نفت می بخشد، تصریح کرد: استاندارسازی به عنوان یک مقوله دانش بنیان می تواند با خلق محصولات تجاری نوآورانه، زنجیره گسسته علم، فناوری، تولید و تجاری سازی را به هم نزدیک کند.
به گزارش NIOC، سیل مکانیکی یا آب بند های مکانیکی از جمله ایمن ترین قطعات صنعتی هستند که برای جلوگیری از نشت مایعات، جامدات و گازها به بیرون از سیستم در بر گیرنده آنها مورد استفاده قرار می گیرند. این قطعه صنعتی شامل دو سطح صاف است که یکی ثابت و به روی کاسه پمپ و دیگری متحرک و به روی محور گردش پمپ قرار گرفته می شود. فشار محصول پمپ شونده و نیروی موئینگی، لایه نازکی از مایع را بروی سطوح سیل قرار می دهد که منجر به روان کاری سطوح می شود.
پمپ های دوار که جا به جایی مایعات را بر عهده دارند، معمولاً در قسمت خروجی مایع با فشاری بیشتر از فشار اتمسفر و در محل ورودی مایع به پمپ، با فشاری کمتر از فشار اتمسفر کار می کنند. در هر دو حالت، برای کنترل نشتی مایع از محل ورودی شافت به محفظه پمپ، لازم است که وسیله ای این عمل را به انجام رساند؛ سیل های مکانیکی، این وظیفه را برعهده دارند.

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱۵ بهمن ۱۳۹۲ساعت: ۱۵:۵۶۳۷۸ بازدید