استاندارد سازی کالاها و خدمات مولفه اصلی خودکفایی اقتصادی است
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت، استاندارد سازی و ضرورت رعایت کیفیت کالا، محصولات و خدمات را از مولفه های اصلی حرکت به سمت خودکفایی در اقتصاد و صنعت نفت اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، حمیدرضا کاتوزیان در نشست هم اندیشی سیستم صدور گواهینامه کیفیت برای کالا و تجیهزات صنعت نفت که صبح امروز (۱۵ بهمن ماه) در محل پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، گفت: تاکید بر اهمیت استقلال اقتصادی از همان آغاز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران مطرح بوده است و امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز همواره بر آن ضرورت وجود آن تاکید داشته اند.
وی ضمن تاکید بر ضرورت رعایت استاندارد در ساخت تجهیزات مورد استفاده صنعت نفت، گفت: این تجهیزات به لحاظ نوع استفاده همواره باید در شرایط سخت مکانیکی و حرارتی باشند از این رو رعایت استاندارد در ساخت آنها می تواند باعث شود که این دستگاه ها طول عمر مفید بیشتری داشته باشند.
کاتوزیان افزود: هم اکنون در زمینه ساخت داخلی تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت بر اساس معیارها و استانداردهای بین المللی اقدام های خوبی انجام شده که البته نیازمند توجه بیشتری است.