نتایج پروژه پایش عملکرد و به روز رسانی مطالعه میدان گازی پارس جنوبی اعلام شد
کارشناسان برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران، نتایج مطالعات خود در اجرای پروژه پایش عملکرد و به روز رسانی مطالعه میدان گازی مشترک پارس جنوبی را برای استفاده در تصمیم گیری های مدیریتی، در اختیار اعضای هیئت مدیره قرار دادند.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، اهمیت استراتژیک میدان گازی پارس جنوبی به عنوان بزرگترین میدان گازی دنیا، ضرورت مطالعه مداوم، یکپارچه و جامع در راستای طراحی برنامه تولید و استراتژی توسعه بهینه از آن را ضروری کرده است.
در این راستا و با توجه به اهمیت این میدان مشترک بزرگ گازی، معاونت بررسی طرحهای منابع هیدروکربوری مدیریت برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران به منظور جمعآوری دادههای موجود در مطالعات انجام گرفته در این میدان، پایش عملکرد تولیدی، بررسی تاثیر سناریوهای مختلف تولید از میدان در بازیافت نهایی گاز و در نهایت با رویکرد رصد مداوم اطلاعات جدید این میدان (Real Time Monitoring) پروژهای را تحت عنوان “پایش عملکرد و به روز رسانی مطالعه میدان پارس جنوبی”، تعریف و به اجرا گذاشته است.
بدین منظور مطالعات گستردهای در یک بازه ۶ ماهه از سوی کارشناسان اکتشاف و زمین شناسی، مهندسی مخازن و مهندسی بهرهبرداری و فرآورش، در معاونت منابع هیدروکربوری مدیریت برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران انجام شده است.
نتایج ارزشمند این مطالعه، برای استفاده در تصمیمگیریهای مدیریتی پیرامون این میدان مشترک گازی، در آخرین جلسه هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران ارائه شد.
رکن الدین جوادری، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ضمن قدردانی از گروه مطالعاتی برنامه ریزی تلفیقی، وجود پتانسیل های انجام مطالعات کارشناسی از این قبیل را باعث دلگرمی و خوشحالی دانست و بر تداوم انجام چنین مطالعات راهبردی در مجموعه شرکت ملی نفت ایران تاکید کردند.
به گزارش NIOC، میدان مشترک گازی پارس جنوبی که در قطر به گنبد شمالی معروف است به عنوان بخشی از بزرگترین میدان گاز میعانی دنیا، مهمترین میدان گازی کشور است که بخش اعظمی از تولید فعلی و آینده گاز طبیعی کشور را به خود اختصاص داده است.