تشریح جزئیات پذیرش دانشجو در دانشکده تخصصی
رئیس اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت ملی حفاری ایران، شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو در رشته های عملیات حفاری، برق و مکانیک در دانشکده علمی کاربردی این شرکت را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، مهدی مهران با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند مرکز آموزش و کسب مهارت های عملی باشد افزود: هم اکنون طیف وسیعی از کارمندان دولت به منظور ارتقاء سطح دانش علمی خود در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی گفت: اکثریت دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی، جذب صنعت و محیط کار شده اند که این امر بسیار ارزشمند است.
به گفته مهران، هدف و چشم انداز صنعت نفت، تربیت و تجهیز نیروی انسانی مورد نیاز، بکارگیری تکنولوژی های پیشرفته، ارتقاء سطح علمی و دانش فنی با هماهنگی و تبعیت از سیاست های وزارت فرهنگ و آموزش عالی کشور است.
وی ادامه داد: در این راستا برنامه های گسترده آموزشی تدوین شده است که با استفاده از مراکز دانشگاهی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی و گذراندن دوره های علمی و عملی به اجرا در خواهد آمد.
مهران به تشریح جزئیات جذب دانشجو در دانشکده جامع علمی کاربردی تخصصی ملی حفاری پرداخت و گفت: همه افرادی که دارای دیپلم فنی، انسانی و کار و دانش باشند، می توانند در زمان اعلام شده از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی با مراجعه به سامانه اینترنتی، اقدام به ثبت نام طبق شرایط مندرج در دفترچه کنند.
وی مدت دوره کاردانی را ۲ سال و ظرفیت پذیرش هر سه رشته فنی تخصصی عملیات حفاری، برق و مکانیک را ۹۰ نفر اعلام کرد.
رئیس اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی یادآور شد: همه کتابچه ها و سرفصل های تخصصی و عمومی دروس به تصویب شورای عالی علمی کاربردی کشور و استان خوزستان رسیده است و دانشجویان در دوران تحصیل معادل ۷۳٫۳ درصد دوره های مهارتی و ۲۷٫۷ درصد دوره های نظری را آموزش می بینند.
مهران اظهار کرد: دانشجویان در طول تحصیل افزون بر گذراندن کلاس های تئوری، چهار دوره آموزشی در محیط کار به میزان ۳۲ ساعت کاربینی و ۱۱۲۰ ساعت کارورزی در کارگاه ها و دستگاه های حفاری را می گذرانند و ضمن آشنایی با فرآیند تولید نفت و گاز و تعمیرات برق و مکانیک دستگاه های حفاری، به عنوان تکنیسین فنی حفاری آماده اشتغال می شوند.