سال مهار تورم و رشد توليد
شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ EN

ضرورت توجه به نظام تشویق و حفظ و نگهداشت

مدیرعامل شرکت حفاری شمال در مراسم تقدیر از مدیران و کارمندان نمونه و معرفی دستگاه های حفاری برتر بر ضرورت توجه به نظام تشویق به عنوان یک نظام انگیزشی که برای حفظ و نگهداشت نیروی انسانی ضروری است، تاکید کرد. 
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، مدیرعامل شرکت حفاری شمال در مراسم تقدیر از مدیران و کارکنان نمونه و معرفی دستگاه های حفاری برتر که بعدازظهر روز گذشته ( ۲۲ مهرماه) برگزار شد، تربیت و استفاده از نیروی انسانی متخصص به منظور توسعه و بهره‌برداری بهینه از منابع هیدروکربوری را از اولویت‌ها و اهداف راهبردی این شرکت خواند و گفت: آنچه در نهایت، خصوصیت روند توسعه اقتصادی و اجتماعی یک سازمان را تعیین می‌کند، منابع انسانی آن سازمان یا جامعه است.
هدایت اله خادمی، توانمندسازی و گسترش ظرفیت های صنعتی را یکی از اصلی ترین ساز و کارهای های تحقق توسعه کشور برشمرد و گفت: برای دستیابی به این مهم، چرخش چرخ دنده های صنعت و فن آوری بدون وجود نفت به عنوان مهم ترین پشتوانه صنعتی و اقتصادی امکانپذیر نیست.
وی در مورد فعالیت دستگاه دریایی الیما (ایران خزر) در ترکمنستان گفت: حضور این دستگاه دریایی ایرانی در ترکمنستان در حالی است که شرکت‌های روسی و اروپایی از رقیبان اصلی حفاری شمال در ترکمنستان به شمار می‌روند.
خادمی، صادرات خدمات فنی و مهندسی، کسب اعتماد و رضایتمندی کارفرمایان خارجی و اثبات توانمندی و قابلیت‌های شرکت حفاری شمال در عرصه بین‌المللی را از دستاوردهای برون مرزی شرکت حفاری شمال برشمرد.
ضرورت توجه به نظام تشویق و حفظ و نگهداشت نیروی انسانی
مدیر منابع انسانی و مشاورعالی مدیرعامل شرکت حفاری شمال، نظام تشویق را یکی از ابزارهای نظام انگیزشی به منظور حفظ و نگهداری نیروی انسانی خواند و گفت: تربیت نیروی انسانی توانا و مجرب از اصلی ترین اولویت های این شرکت است.
ناصر مولایی در مورد فرآیند انتخاب مدیران و کارکنان نمونه شرکت حفاری شمال گفت: ابتدا در کمیته انتخاب و تشویق مدیران و کارکنان، شاخص های سنجش کارمند و مدیر نمونه تعیین و سپس دستورالعمل های لازم برای انتخاب افراد نمونه به مدیریت ها و روسای ادارات ارسال شد.
وی با بیان اینکه بررسی و تکمیل مدارک و مستندات نیز از سوی اداره کار و مددکاری اجتماعی انجام شد، ادامه داد: بررسی و انتخاب نهایی مدیران و کارمندان نمونه و همچنین دستگاه های حفاری برتر نیز به کمیته انتخاب و تشویق کارکنان سپرده شد.
مدیربرنامه ریزی تلفیقی شرکت حفاری نیز در مورد روند انتخاب دستگاه حفاری برتر و عملکرد درآمدی دستگاه های حفاری خشکی در سال گذشته گفت: انتخاب دکل حفاری نمونه، کار بسیار دشواری بود زیرا همه دستگاه های حفاری از نظر میزان درآمد کسب شده و متراژ حفاری، عملکرد مشابه ای داشتند.
انتخاب NDC115 به عنوان دکل نمونه حفاری در سال ۱۳۹۱
علیرضا اظهر متراژ حفاری دستگاه های حفاری NDC110، NDC111، NDC112، NDC113، NDC114، NDC115، NDC116،NDC117 و NDC119 را به ترتیب، ۳۹۲۹، ۶۱۰۶، ۴۲۹۷، ۵۳۳۹، ۵۸۳۹، ۶۲۳۶، ۳۲۱۳، ۲۱۹۸ و ۶۶۵۹ متر اعلام کرد و گفت: این دستگاه ها در سال گذشته به ترتیب ۱، ۲، ۲، ۱، ۲، ۲، ۱، ۲ و ۱ حلقه چاه حفاری کرده اند.
وی نسبت درآمد کسب شده به درآمد ایده آل دستگاه های حفاری خشکی را سال ۱۳۹۱ برای دستگاه های حفاری NDC110، NDC111، NDC112،NDC113، NDC114، NDC115، NDC116، NDC117 و NDC119 را به ترتیب ۹۸٫۲۸، ۹۴٫۸۴، ۹۸٫۸۱، ۹۸٫۶۰، ۹۹٫۷۷، ۹۹٫۸۱، ۹۸٫۴۰، ۹۰٫۴۴ و ۹۷٫۹۴ درصد اعلام کرد.
مدیربرنامه ریزی تلفیقی شرکت حفاری شمال افزود: میانگین درآمد کسب شده به درآمد ایده آل دستگاه های حفاری نیز ۹۷٫۴۰ درصد بوده است.
اظهر تصریح کرد: با توجه به متراژ حفاری دستگاه ها و نسبت درآمد کسب شده، دکل  NDC115 به عنوان دستگاه حفاری خشکی برتر انتخاب شد.
ایران خزر؛ دستگاه نمونه حفاری دریایی سال ۲۰۱۲
اظهر در مورد عملکرد دستگاه های حفاری دریایی شرکت حفاری شمال از آوریل ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳، گفت: دستگاه حفاری الیما (ایران خزر) که هم اکنون در کشور ترکمنستان مشغول فعالیت است در سال گذشته موفق شد پنج حلقه چاه به متراژ ۱۵ هزار و ۱۱۱ متر حفاری کند، ضمن اینکه نسبت درآمد کسب شده این دستگاه به درآمد ایده آل آن ۹۸٫۵۶ درصد بوده است.
به گفته وی، دستگاه حفاری نیمه شناور امیرکبیر و سحر یک هم هر کدام یک حلقه چاه حفاری کرده اند که متراژ حفاری آنها به ترتیب ۲۲۰۲ و ۶۵۶۵ متر بوده است.
وی نسبت درآمد کسب شده به درآمد ایده آل دستگاه حفاری امیرکبیر و سحر یک را به ترتیب ۹۱٫۶۰ و ۹۷٫۸۰ درصد خواند و گفت: میانگین مجموع درآمدهای کسب شده از دستگاه های حفاری دریایی در اختیار شرکت حفاری شمال ۹۵٫۹۹ درصد بوده است.
اظهر، دستگاه حفاری دریایی الیما (ایران خزر) را با توجه به رقم بالای درآمد کسب شده و متراژ حفاری به عنوان دستگاه حفاری برتر دریایی در سال ۲۰۱۲ اعلام کرد.
سحر یک و NDC114 دستگاه برتر ایمنی در سال ۱۳۹۱
رئیس ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت حفاری شمال نیز در مورد روند انتخاب دستگاه حفاری نمونه از تعریف هشت شاخص ارزیابی برای دستگاه های حفاری دریایی و چهار شاخص برای سنجش دستگاه های حفاری خشکی خبر داد.
حسین یوسفی فضل، شاخص های ارزیابی دکل های خشکی را سنجش میزان حوادث، وضعیت بهداشت، آموزش و فرهنگ سازی و مشارکت در ایجاد فضای کار برشمرد و شاخص سنجش دستگاه های دریایی را حوادث، رویدادها، پتانسیل خطر، ضبط و ربط محیط کار، نفر ساعت آموزش، وضعیت بهداشت، تعداد مانور و گواهینامه های دریافتی انجام کار اعلام کرد.
یوسفی دستگاه حفاری دریایی سحر یک و دستگاه حفاری خشکی NDC114 را به عنوان دستگاه های نمونه حفاری از نظر رعایت مسائل ایمنی، بهداشت و محیط زیست اعلام کرد.
بر اساس این گزارش، در انتهای مراسم از پرویز رحمانی؛ مدیرعملیات حفاری در دریا، حسن کاروانی؛ مدیرعملیات حفاری در خشکی و قربان نظری؛ مدیر مناطق پشتیبانی جنوب به عنوان سه مدیر نمونه شرکت حفاری شمال با اهدای لوح و جوایز تقدیر شد.
از میان کارکنان نمونه که موفق به دریافت لوح تقدیر شدند نیز می توان از جعفر احمدی، حسین اسکندری، میثم برادران کناری، محمدرضا جوهر دار، مزدک خدادادی کریموند، فراز خواجه، عنایت اله زارع، بهنود غلامی راد، مرتضی محمدی و سهیل نورالهی نام برد.
فرشید شیروانی، بابک عیوض زاده، حسن شهریان، ابوطالب دری نیا، سیامک شیرزادگان، مهدی بهرامی نژاد، محمدرضا مرحمتی، امیرعلی بهرامی، عباس قلی مهراوی فر، احمد بختیارنژاد، شکراله اسدی، ملک محمد زیلابی، حسین سخنوری، مهران طهماسبی برجویی، فرشید شیروانی، جبار شیرمحمدی، ابوذر رضا زاده، ناصر انصاری فر، مهراب مولایی، آرش رشیدپور، امیر هدایت پور بازرگانی، احمدیوسفی و سیامک اسماعیل پور از دیگر کارکنان نمونه حفاری شمال بودند که موفق به دریافت لوح تقدیر شدند.
گفتنی است به دستگاه های حفاری برتر نیز تندیس یادبود اهدا شد.
به گزارش NIOC، شرکت حفاری شمال به عنوان یکی از شرکت های بالادستی و تابعه شرکت ملی نفت ایران در اسفند ماه ۱۳۷۷ به منظور انجام عملیات حفاری در خشکی، آب های کم عمق،آب های عمیق و ارایه خدمات جانبی تخصصی فنی حفاری به ثبت رسید و از اواخر سال ۱۳۸۱ با آغاز فعالیت عملیاتی بر پایه فن آوری نوین و مدیریت دانش محور به طور رسمی پا به عرصه پرتلاش صنعت نفت گذاشت تا نقش آفرین فرصت های رقابتی بازار منطقه و فلات قاره باشد و با افتخار بخش چشمگیری از نیازمندی های جدی صنعت نفت کشور به عملیات پیچیده حفاری چاه های نفت، گاز، آب و ژئوترمال را برای اکتشاف، توصیف، توسعه، تعمیر و ارائه خدمات فنی وابسته چاه ها در خشکی و در دریا (آب های عمیق و غیر عمیق) به انجام رساند.

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۲۷ مهر ۱۳۹۲ساعت: ۰۹:۴۸۸۸۹ بازدید