کمیته رسیدگی به پیشرفت پروژه های…
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از تشکیل کمیته بررسی میزان پیشرفت پروژه های میدان گازی مشترک پارس جنوبی خبر داد.
شمس اله بهمئی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران با اشاره به حساسیت طرح های توسعه ای میدان گازی پارس جنوبی به عنوان بزرگترین میدان گازی مشترک، بر بهره برداری از فازهای این میدان گازی در حداقل زمان ممکن تاکید کرد.
وی از تشکیل کمیته بررسی میزان پیشرفت پروژه های پارس جنوبی در یکی از جلسه های اخیر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: لازم است در تخصیص بودجه به فازهای پارس جنوبی، فازهایی که درصد پیشرفت فیزیکی بالاتری دارند در اولویت قرار گیرند.
بهمئی با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی فازهای ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی هم اکنون وضعیت مناسب تری دارد، افزود: البته این موضوع، اختصاص بودجه به دیگر فازها را دچار مشکل نمی کند بلکه تنها به عنوان ملاکی برای اولویت بندی اختصاص بودجه مطرح است.
سعید حیدری طیب؛ عضو دیگر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی درباره پیشرفت پروژه های میدان گازی مشترک پارس جنوبی، اظهار کرد: اگر دولت دهم بر بهره برداری از پروژههای با درصد پیشرفت بالاتر تمرکز بیشتری داشت، کشور از نظر درآمد ارزی بیشتر منتفع می شد.
وی پیش از این اعلام کرده بود که اگرچه در کند شدن روند بهره برداری از فازهای پارس جنوبی، تحریم ها بی تاثیر نبوده اما عزم و اراده جدی مدیریت در این زمینه، نقش اساسی تری ایفا می کند.
وزیر نفت نیز در این زمینه اعلام کرده فازهایی که درصد پیشرفت بیشتری دارند در اولویت بهره برداری قرار گیرند و توسعه سایر فازها در اولویت های بعدی است.