سال توليد، دانش بنيان و اشتغال آفرين
دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ EN

لوله جداری میدان نفتی آذر به عمق ۲۰۰۰ متری رسید

مدیر پروژه حفاری میدان نفتی آذر در شرکت ملی حفاری ایران، از قراردادن طولانی ترین لوله های جداری ۲۰ اینچ در عمق نزدیک به ۲هزارمتری زمین در میدان نفتی آذر خبر داد. 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، مهران مفرشی؛ مدیر پروژه میدان نفتی آذر در شرکت ملی حفاری ایران، با بیان اینکه لوله جداری ۲۰ اینچ به طول ۱۹۶۲ متر در میدان نفتی آذر کار گذاشته شده است، گفت : لوله جداری به کار گرفته شده در سه وزن ۱۴۹، ۱۴۷ و ۱۳۳ پوند انتخاب و با وزن یک میلیون پوند در اعماق زمین در منطقه نفتی آذر رانده شد.

مفرشی افزود: این عملیات به صورت شبانه روزی در۵۰ ساعت کار مستمر و بدون وقفه برنامه ریزی و از سوی کارکنان سختکوش اداره لوله گذاری چاه مدیریت خدمات فنی حفاری و کارکنان تلاشگر دستگاه حفاری پیروز با موفقیت به انجام رسید و هم اکنون برنامه سیمانکاری جداری فوق در حال برنامه ریزی است.
وی ادامه داد: طراحی عملیات جداری گذاری در اعماق زمین به منظور بازنگه داشتن چاه، جلوگیری از ریزش سازندهای سست و شکننده و تفکیک لایه های متخلخل با هدف دستیابی به منابع هیدروکربوری،عملیاتی کاملاً فنی است که از سوی متخصصان مجرب ملی حفاری به واحدهای متقاضی ارائه می شود.
مفرشی میدان نفتی آذر را جز سخت ترین میدان های نفتی منطقه خاور میانه عنوان کرد و گفت: عملیات حفاری در این میدان به دلیل پیچیدگی های فنی، فشار طبقات، اطلاعات کم زمین شناسی و طبیعت ناشناخته بسیار دشوار است که از سوی متخصصان و کارشناسان ایرانی در حال طراحی و اجراست.
وی تصریح کرد: شرکت ملی حفاری ایران با در اختیار داشتن تجهیزات و ماشین آلات پیشرفته و بهره گیری از متخصصان مجرب به عنوان بزرگترین ارائه دهنده خدمات جداری گذاری چاه های نفت وگاز در کشور، این خدمات را به نحو مطلوب به متقاضیان ارائه می دهد.
وی به حفر چاه های نفت در پروژه میدان نفتی آذر اشاره و اظهار کرد : هم اکنون دو دستگاه حفاری سنگین و فوق سنگین ۳۵ فتح و پیروز شرکت ملی حفاری ایران، عملیات حفاری ۲ حلقه چاه را در دست اجرا دارند که بر اساس قرارداد منعقد شده می بایست هفت حلقه چاه را در مدت ۳۵ ماه به صورت EPD در این میدان حفاری و تکمیل کنند.
مفرشی، هماهنگی، همدلی، تلاش بی وقفه مهندسان، کارشناسان و کارکنان شرکت ملی حفاری ایران در بخش های اداره لوله گذاری چاه مدیریت خدمات فنی، کارکنان دستگاه حفاری پیروز، تیم مهندسی و عملیات پروژه و متخصصان شرکت سروک آذر را از نکات بارز این موفقیت عنوان کرد.

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱۹ شهریور ۱۳۹۲ساعت: ۱۰:۵۴۵۷۹ بازدید