سال مهار تورم و رشد توليد
شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ EN

حفاظت الکترونیک از ۸۶ نقطه از تاسیسات شرکت نفت

رییس حراست شرکت ملی نفت ایران به اهمیت استفاده از تکنولوژی های نو در امر حفاظت از شرکت ملی نفت ایران اشاره کرد و گفت: ۸۶ نقطه از تأسیسات و اماکن این شرکت با سیستم های حفاظت الکترونیک محافظت می شوند.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، محمد حسین دانشفر؛ مشاور مدیرعامل و رییس حراست شرکت ملی نفت ایران در حاشیه مجمع ارائه عملکرد حراست های صنعت نفت که در مجتمع آموزشی آبعلی برگزار شد، ضمن تشریح عملکرد حراست شرکت ملی نفت ایران گفت: هم اکنون ۸۶ نقطه از تأسیسات و اماکن شرکت ملی نفت ایران با سیستم های حفاظت الکترونیک محافظت می شوند.

وی ادامه داد: همچنین تعداد  ۱۰۰ زیر پروژه در مجموعه حراست شرکت ملی نفت ایران در حال اجراست و ۱۰ پروژه بزرگ نیز در حال گذراندن تشریفات مناقصه است.

دانشفر تصریح کرد: حراست شرکت ملی نفت ایران به منظور خنثی سازی اثر تحریم ها، اولین پروژه حفاظتی ساخت داخل در رگ سفیدگچساران را اجرایی کرد.

وی توضیح داد: در این پروژه استفاده از تولیدات ساخت داخل و بومی سازی تجهیزات حفاظت الکترونیک انجام شد و این نکته به اثبات رسید که می توان با تولید انبوه این تجهیزات توسط کنسرسیوم ها و شرکت های فعال، انقلاب عظیمی در این صنعت رقم زد.

معاون سازمان و رییس حراست شرکت ملی نفت ایران، اقدامات حراست در حوزه حفاظت فناوری اطلاعات را شامل بازرسی های دوره ای منظم از حوزه هایICT مدیریت ها و شرکت های تابعه شرکت ملی نفت ایران و کنترل آن براساس استانداردهایISMS و ارائه لیست ارزیابی جهت رفع نقاط ضعف برشمرد و گفت: در راستای ارتقاء امنیت شبکه های اطلاعاتی شرکت ملی نفت ایران، جداسازی شبکه های داخلی (اینترانت) از اینترنت در سطح شرکت در دستور کار قرار گرفت.

دانشفر مهم ترین اقدامات در حوزه عملیات حراست را تأمین امنیت تأسیسات و خطوط لوله، اخذ مجوزهای لازم جهت انتقال مواد مورد نیازعملیات مشبک کاری و حفاری چاه ها برشمرد و اضافه کرد: تمامی مجوزها و هماهنگی های لازم جهت ورود به آبهای سرزمینی و تردد به مناطق مرزی در محدوده میادین مشترک دریا و خشکی اخذ و طی سال گذشته ،۷۹ نوع مانور آمادگی در حوزه های مختلف انجام شد.

رییس سازمان حراست شرکت ملی نفت ایران، انجام ۸۵ میلیون مترمربع پاکسازی مناطق آلوده به مین در غرب کشور در دهلران را از بزرگترین عملیات پاکسازی در راستای توسعه میادین مشترک در سال گذشته دانست.

مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در تشریح عملکرد حراست در آموزش اظهار داشت: در حوزه آموزشی با برگزاری دوره های عمومی و تخصصی در حراست وآموزش متصدیان مشاغل حساس، حجم دوره های آموزشی برگزار شده سال گذشته را در مقایسه با سال قبل از آن، به دو برابر افزایش داده ایم.

وی افزود: در سال گذشته در راستای افزایش ارتقاء دانش تخصصی کارشناسان حراست، برگزاری ۱۴ سر فصل دوره های آموزش تخصصی حفاظت الکترونیک و دوره های نظارت بر شبکه های اطلاعاتی در سطح شرکت ملی نفت ایران صورت پذیرفت.

دیدگاه‌ ها

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. گزینه‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱۹ خرداد ۱۳۹۲ساعت: ۰۸:۴۰۶۳۷ بازدید