بررسی زمینه های همکاری مشترک در حوزهی آموزشی و پژوهشی
به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه نفت، در هفتهای که گذشت جلسهای در خصوص بررسی زمینههای همکاری مشترک بین شرکت مهندسی و توسعه نفت و مؤسسه مطالعات بینالمللی انرژی، با حضور دکتر تورج دهقانی مدیرعامل شرکت متن و دکتر علی مبینی دهکردی رئیس مؤسسه مطالعات بینالمللی انرژی با محوریت گسترش ارتباطات و تعاملات بین شرکت متن و مؤسسه مطالعات بینالمللی مطالعات انرژی در حوزهی آموزش و پژوهش برگزار شد.
دکتر تورج دهقانی مدیرعامل شرکت متن با بیان اینکه نقش دستاوردهای حاصل در رشد و بالندگی کارکنان شرکت متن از اهمیت ویژهای برخوردار است گفت: ارتباطات و تعاملات بین مؤسسه مطالعات بینالمللی انرژی و شرکت مهندسی و توسعه نفت باید از طریق برگزاری نشستهای دو جانبه و مشترک افزایش یابد، تا از این طریق ضمن پاسخگویی به اولویتها و نیازهای آموزشی و پژوهشی موجود، شاهد پیشرفت در زمینههای تخصصی و فنی در این شرکت نیز باشیم.
دکتر مبینی رئیس مؤسسه مطالعات بینالمللی انرژی بیان داشت: دانش یک عامل کلیدی و یک دارایی استراتژیک برای نوآوری، بهبود و توسعه در صنعت نفت و گاز میباشد. وی همچنین بر توسعه همکاری های مشترک بین مؤسسه مطالعات بینالمللی انرژی و شرکت مهندسی و توسعه نفت تأکید کردند و از آن به عنوان عاملی مؤثر و تعیین کننده در بهبود عملکردهای جاری نام بردند.
وی افزود: مؤسسه مطالعات بینالمللی انرژی با توجه به برخورداری از پتانسیلها و ظرفیتهای قابل توجه میتواند پاسخگوی نیازهای در حال رشد شرکت مهندسی توسعه نفت در حوزه «آموزش و بهسازی نیروی انسانی» و «مطالعات و پژوهش های کاربردی» باشد. و همچنین این موضوع را عاملی مهم در جهت ایجاد ارتباط و تعامل مؤثر و متقابل بین مؤسسه مطالعات بین المللی انرژی و شرکت مهندسی توسعه نفت عنوان نمودند.
در ادامه جلسه معاون محترم آموزش مؤسسه مطالعات بینالمللی انرژی، گزارش جامعی از وضعیت موجود آموزش پیمانکاران صنعت نفت و گاز جهان و وضعیت مطلوب آینده ارائه دادند و به چالشها و محدودیت های فراروی صنعت نفت در سالیان آتی در حوزه نیروی انسانی ماهر و متخصص اشاره نمودند.
در پایان دکتر تورج دهقانی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت، برگزاری نشستهای این چنینی را فرصتی مغتنم بر شمردند و بر لزوم تقویت ارتباطات و تعاملات بین مؤسسه مطالعات بینالمللی انرژی و شرکت مهندسی توسعه نفت در حوزه های آموزشی و پژوهشی تأکید نمودند.
وی همچنین ضمن تشریح نیازهای آموزشی و پژوهشی شرکت مهندسی و توسعه نفت، ابراز امیدواری کردند که در سایه همکاری مشترک و اثربخش، زمینه و بستر لازم برای رفع نیازها و تقاضاهای موجود از طریق توانمندیها و ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی مؤسسه ایجاد شود و همکاریهای مشترک دوجانبه تقویت و توسعه یابد.